Начало / All / LAUNCHub ще изстрелва нови ракети това лято

LAUNCHub ще изстрелва нови ракети това лято

Launchub_cover

Инвестиционният фонд LAUNCHub ще изстрелва нови ракети това лято. Предприемачи с технологични и уеб проекти могат да кандидатстват за 30 000 евро финансиране, в замяна на миноритарен дял от компанията, при условие че бъдат приети в програмата, която започва в края на лятото тази година. Стартъпите трябва да подадат своите кандидатури на уебсайта на LAUNCHub до 2 Юни 2013, а ако искат да увеличат шансовете си за успех, могат да се възползват от ранния краен срок – 23 Май.

 
LAUNCHub оперира чрез финансовата подкрепа на “Entrepreneurship Acceleration and Seed” на европейския фонд JEREMIE. До 2015 година ще бъдат инвестирани 9 млн. евро в приблизително 100 компании, главно от ICT сектора в България и региона. До сега са инвестирани 1.5 млн. евро в 19 стартъпа в Seed и Акселератор фаза. Един път в годината на LAUNCHub Инвеститорски ден (Investor Day), компаниите презентират (pitch-ват) пред други инвеститори и големи VC фондове от Европа, за да получат следващ рунд от инвестиции.

Идеалните кандидати за програмата на фонда LAUNCHub се очаква да бъдат отдадени предприемачи с идея, която има потенциал да се разрасне и способност да представят прототип или ясен план за развитие на техния продукт или услуга.

Кандидатствайте тук.

 

Повече за LAUNCHub:

LAUNCHub за стартъпите, в които ще инвестират

Презентациите от LAUNCHub Investor Day

Live Blogging – LAUNCHub Investor Day

Day #3 Live Blogging – LAUNCHub Long Weekend

 


Автор: Редакторски Екип

Редакторски Екип
Редакторският екип на Entrepreneur.bg е съставен от млади, амбициозни и креативни хора. Целта му е да информира читателите на Entrepreneur.bg за интересните неща, случващи се около българското и световно предприемачество.