Начало / All / Акселераторската програма Techstars METRO достъпна и за български компании

Акселераторската програма Techstars METRO достъпна и за български компании

Акселераторската програма Techstars METRO достъпна и за български компании

Десет прохождащи иновативни компании от Европа и целия свят ще могат да се включат в 3-месечната акселераторска програма Techstars METRO Accelerator, за да развият смарт приложения и високотехнологични иновации за хотелиерския и ресторантьорски бизнес, като кандидатстват със свои разработки онлайн в периода между 27 април и 3 август 2015 г.

МЕТРО и Techstars, един от най-авторитетните международни стартъп акселератори, обединяват усилията си в подкрепа на иновативни стартъп компании, разработващи приложения и високотехнологични решения в сферата на хотелиерския и хранителния бизнес.  Новосъздаденият Techstars METRO Accelerator ще привлича в програмата си за развитие компании, които предлагат иновативни решения и приложения за ХоРеКа индустрията – хотелиерство, ресторантьорство, кетъринг. Опитни ментори и експерти ще работят в продължение на 3 месеца, за да подпомогнат предварително селектираните компании за успешно развитие на техния бизнес.

Повече за програмата

Techstars METRO Accelerator ще представлява 3-месечна акселераторска програма, която ще се реализира в Берлин за избрана група от 10 международни компании, на които ще бъде осигурена значителна подкрепа, за да развият успешно своя прохождащ бизнес.  С дейността си в 26 страни и с повече от 21 милиона професионални клиенти, МЕТРО ще осигури на 10-те избрани компании възможността да се възползват от информацията, с която разполагат неговите експерти в областта на бизнес управлението, поръчки, продажби, маркетинг, стратегическо планиране, финанси и комуникации.

Партньорите от Techstars ще допринесат със своите международно признати и тествани менторски методи и практики и с общността си от 3 000 ментори, инвеститори и опитни професионалисти от сферата на бизнес развитието. Дигиталната агенция R/GA ще предложи на 10-те избрани компании изключителната възможност да се възползват от познанието им в областта на бранд стратегиите и услугите им по създаване на нови брандове.

Какво получавате в програмата?

  • До €120 000 стартъп финансиране.
  •  Огромния потенциал на МЕТРО, който ще осигури достъп до международната си клиентска база и до мрежата си от над 5 500 служители по продажби в целия свят.
  • Мрежата от 3 000 международно признати ментори, инвеститори и опитни професионалисти от сферата на бизнес развитието, с която разполага Techstars.
  • Подкрепа от R/GA в областта на бранд стратегиите и услугите им по създаване на нови брандове.
  • Предоставено coworking пространство в сърцето на Берлин.
  • Менторска подкрепа от ключовите директори на МЕТРО, както и лидери на компании, инвеститори и предприемачи в ХоРеКа индустрията.
  • Investor Day през януари, където екипите ще представят напредъка си пред инвеститори.

Заповядайте на специалното събитие и разберете повече! 

На 6 юли (понеделник), от 9:30 часа в betahaus Sofia, Александър Зумдиек, директор Techstars METRO Accelerator, ще ви разкаже повече за първия в света технологичен акселератор за ХоРеКа бизнеса (хотели – ресторанти – кетъринг), който ще стартира тази есен в Берлин. Ще разберете също как да се включите в състезанието и кои са менторите в програма на Techstars METRO акселератора.

Заповядайте на събитието в betahaus Sofia!

или

Кандидатствайте със своя стартъп за Techstars METRO акселератор!


Автор: Редакторски Екип

Редакторски Екип
Редакторският екип на Entrepreneur.bg е съставен от млади, амбициозни и креативни хора. Целта му е да информира читателите на Entrepreneur.bg за интересните неща, случващи се около българското и световно предприемачество.