Начало / Новини / Събития / Апликационни прозорци / Седми пореден прозорец за инвестиции от LAUNCHub

Седми пореден прозорец за инвестиции от LAUNCHub

Седми пореден прозорец за кандидатстване в LAUNCHub

Фондът за сийд инвестицци LAUNCHub, който от 2012 насам е инвестирал над 3.5 милиона евро в стартиращи компании от дигиталната сфера продължава своите усилия за откриване на най-талантливите екипи. Отворена е вече седмата процедура за сийд инвестиции до 200 хиляди евро в стартъп компании. Набирането на кандидатури ще продължи до 28 Септември 2014 година на този линк. Целта на фонда е да идентифицира най-добрите инвестиционни възможности от най-обещаващите предприемачески екипи, които искат да развият бързо бизнеса си.

Да мислят мащабно и да са готови за следващата голяма крачка  – това е новото предизвикателство, което от LAUNCHub отправят към потенциалните кандидати. Предимство при разглеждане на апликациите ще имат компании в дигиталния сектор, които вече са развили своята концепция, имат изграден екип, прототип и могат да покажат първи резултати и метрики. Интерес представляват и компании, които имат предишен опит с участие в акселераторски програми или са успели да привлекат инвестиции от бизнес ангели. Процедурата и подробните критерии за кандидатстване са публикувани на сайта на фонда www.launchub.com.

Кулминацията на процеса на селекция отново ще бъде специално събитие, на което класираните кандидати ще представят инвестиционните си проекти на живо и ще получат възможността да бъдат одобрени за сийд инвестиция. Най-високо оценените ще получат до 200 000 евро срещу дялово участие.

Подгответе се за кандидатстване в LAUNCHub:

LAUNCHub за стартъпите, в които ще инвестират

Инвеститорът споделя: Какъв е идеалният стартъп екип

Инвеститорът споделя: Какво търсим в една стартъп идея


Автор: Редакторски Екип

Редакторски Екип
Редакторският екип на Entrepreneur.bg е съставен от млади, амбициозни и креативни хора. Целта му е да информира читателите на Entrepreneur.bg за интересните неща, случващи се около българското и световно предприемачество.