Начало / All / Как лидерите на „Форчън 500“ компании прекарват всяка минута от деня (Инфографика)

Как лидерите на „Форчън 500“ компании прекарват всяка минута от деня (Инфографика)

Особено важен фактор за постиженията и развитието на един лидер е как той прекарва своя ден – колко време отделя за да планира развитието на своята компания, кога пише имейли и води онлайн комуникация или кога работи със своя екип.

В наскоро проведено проучване от CMOE, сред 267 директори в компании от класацията „Форчън 500„, установяват как преминава типичният ден на един директор от високо надвицепрезидентско ниво.

Проучването е проведено през последните два месеца в 163 компании, част от които са Adobe, American Express, AT&T, Bank of America, Boeing, BP, Delta, DHL, Federal Express, GE, Google, HP, John Deere, Johnson & Johnson, Kellogg`s, Motorola, Rio Tinto и Twitter.

Част от резултатите показват, че типичният корпоративен лидер се събужда в 6:15, тренира 45 минути, отделя 2 часа и 25 минути за писане на имейли и съобщения и 30 минути за персонално развитие. Инфографиката долу обобщава всички резултати от изследването.

Как лидерите на "Форчън 500" компании, прекарват всяка минута от деня

 Източник на инфографиката: CMOE

Автор: Редакторски Екип

Редакторски Екип
Редакторският екип на Entrepreneur.bg е съставен от млади, амбициозни и креативни хора. Целта му е да информира читателите на Entrepreneur.bg за интересните неща, случващи се около българското и световно предприемачество.