Начало / All / Честит Рожден ден, Entrepreneur.bg!

Честит Рожден ден, Entrepreneur.bg!

Днес Entrepreneur.bg навършва 2 години. Гордеем се с вас – нашата аудитория. Всеки един от вас е специален, защото допринася за развитието на Entrepreneur.bg. Принос? Да. Четейки тази и всяка друга статия на нашия уебсайт, всеки дава своя принос. Споделяйки наш материал в социалните мрежи, всеки дава принос. Натискането на положително вдигнатия палец с надпис „Like“, е принос. Всеки позитивен или негативен имейл или коментар, който нашият екип получава относно работата си, е принос.

Принос за това, Entrepreneur.bg да достигне втората си годишнина. Принос, който в трудните моменти ни повдига и мотивира да работим, дори и без финансов резултат от това. Няма да повярвате, ако кажем, че празнуваме всеки един ваш принос – с присъствието си, даването на мнение, и споделянето на нашето съдържание, но е така. Радваме се от сърце, когато виждаме големия ви интерес и жаждата за четене на предприемачески новини от Entrepreneur.bg. Благодарим!

Две години изминаха доста бързо. Всичко започна просто с желанието ни да има онлайн място, на което да четем за новата вълна иновативни предприемачи в България, за различното предприемачество и за светлината в тунела, а в същото време тези хора да връщат знанието си обратно към новостартиращите смели умове, чрез статиите, които публикуват при нас.

С много упоритост и желание, стъпка по стъпка достигаме целите си и се развиваме, изграждайки една позитивна медия в подкрепа на българското предприемачество.

И понеже Рожден ден без подаръци не бива, представяме ви един от тях – инфографика от нашите партньори SmartiGraphs, която показва резултатите от двете години приятелство с вас.

 

Entrepreneur.bg става на 2 години

БЛАГОДАРИМ ЗА ПОДКРЕПАТА, ПРИЯТЕЛИ!


Автор: Никола Янев

Никола Янев
Никола Янев е основател на Entrepreneur.bg, Президент на предприемаческата организация Start It Smart и организатор на събитията Sillicon Drinkabout Sofia. Пътува, чете, стартира и дава максимума от себе си. Вярва в доброто, хуманността и своите цели.
  • mitcoivanov

    Страхотен успех, честит рожден ден!!! :)

  • http://stanislav.co Stanislav Dimitrov

    Поздравления и честит рожден ден!