Начало / All / Как милиардерът Елън Мъск стана истинският „Железен човек“ (Видео)

Как милиардерът Елън Мъск стана истинският „Железен човек“ (Видео)

Елън Мъск е един от най-добрите примери за иновативни предприемачи, движещи световния прогрес с пълна сила. Той е основател на редица компании, от които най-мащабни са: PayPal – международна услуга за плащане и трансфер на пари; SpaceX – компания произвеждаща космически ракети, с цел оптимизиране на разходите за космически мисии; Tesla Motors – компания, която произвежда най-добрите и ефективни електрически автомобили в цял свят; SolarCity – най-голямата американска компания свързана със системи за генерирането на соларна енергия.

Елън Мъск е абсолютен пионер в иновациите на бъдещето, за чиято страст буквално не съществуват граници. Поради тези причини Мъск може да вдъхнови всеки предприемач, който се запознае с неговата визия и работа.

Точно, защото искаме да запознаем повече български предприемачи с неговата история, в тази статия споделяме с вас най-добрия документален филм, който открихме за бизнеса и живота на иноватора.

Споделете тази статия, за да вдъхнови повече предприемачи!


Автор: Редакторски Екип

Редакторски Екип
Редакторският екип на Entrepreneur.bg е съставен от млади, амбициозни и креативни хора. Целта му е да информира читателите на Entrepreneur.bg за интересните неща, случващи се около българското и световно предприемачество.