Начало / За напреднали / Yettel дава идея за перфектния коледен подарък с фотографския флагман HUAWEI Mate 50 Pro в комплект с безжични слушалки

Yettel дава идея за перфектния коледен подарък с фотографския флагман HUAWEI Mate 50 Pro в комплект с безжични слушалки

Yettel_HUAWEI Mate 50 Pro_FreeBuds

До края на декември революционният самртфон идва в тандем с чудесните HUAWEI FreeBuds SE


Тъкмо навреме за голямата предпразнична треска Yettel предлага най-новия фотографски флагман HUAWEI Mate 50 Pro в комплект с безжични слушaлки от марката. Специалната оферта включва класическият черен вариант на смартфона с 256 GB памет, както и премиум версията на модела с гръб от оранжева веган кожа, свръхиздръжливо Kunlun стъкло на дисплея и 512 GB памет. До края на декември двете разновидности идват с чудесните HUAWEI FreeBuds SE в технологичен тандем, готов да влезе директно под елхата.

HUAWEI Mate 50 Pro разполага с революционната за смартфон фотографията 50MP Ultra Aperture XMAGE камера с 10-степенна регулируема f/1.4 интелигентна бленда. Тя работи с XD Fusion Pro система за изображения и висок прием на светлина, което позволява настройване до съвършенство на детайлите на светлината и сенките, както и на студените и топли тонове. Super Night режимът улавя изображения със супер качество дори в слабо осветена среда. Перископната телефото камера поддържа диапазон на увеличение до 200 пъти, а широкоъгълната макро камера се справя и с най-миниатюрните детайли. Поддържа също макро видео заснемане и макро картина в картина (PiP) за прецизно предаване на сцени в движение. Наскоро HUAWEI Mate 50 Pro бе избран и за смартфон с най-добра камера на пазара от водещата в света фотографска лаборатория DXOMARK с отвяващ конкуренцията резултат.

Моделът прави и категорична крачка напред в естетиката и издръжливостта със симетричния дизайн Clous de Paris и с първото за компанията свръхиздръжливо Kunlun стъкло на дисплея във версията с оранжева кожа. То е прецизно разработено на базата на йонно-обогатено имплантиране и растеж на милиарди нанокристали. Така устойчивостта на счупване на 6,74″ извития OLED екран със 120 Hz опресняване е повишена до 10 пъти. Смартфонът идва и с подобрена защита на корпуса и покрива сертификата IP68, а оранжевата версия издържа до 30 минути във вода на дълбочина 6 метра.

HUAWEI Mate 50 Pro работи с високопроизводителния чипсет Snapdragon 8 Gen 1 и поддържа 66W бързо зареждане на мощната си 4700 mAh батерия. Моделът стъпва на технология, която отнася производителността на следващо ниво. Технологията SuperHold разпределя интелигентно паметта, за да осигури безпроблемно справяне с много задачи едновременно. SuperRender намалява консумацията на енергия чрез междукадрово предсказване на ниво пиксел, а по време на гейминг поддържа игрите стабилни при високи кадрови честоти и предотвратява прегряване. SuperStorage премахва дублиращите се файлове и компресира рядко използваните приложения, спестявайки до 20 GB. Иновативният режим за пестене на енергия активира функцията SuperEnergy Boosting, която дава още три часа в режим на готовност или 12-минутен разговор, дори когато нивото на батерията падне до 1%.

До края на декември класическият черен вариант на HUAWEI Mate 50 Pro с 256GB  памет е намален от 1 719,99 лв. на 1 519,99 лв. брой или с 50% отстъпка на лизинговите вноски за първите 6  месеца – за 41,99лв. на месец, и по 85,59 лв. за оставащите 18 месеца с план Тотал Макс 31.99 и договор за 2 години. Цената на премиум весията на модела с гръб от оранжева веган кожа, свръхиздръжливо Kunlun стъкло на дисплея и 512 GB памет е 1919,99 лв. в брой с план Тотал Макс 31.99 и договор за 2 години или на лизинг за 95,59 лв. на месец за 24 месеца.

Двете вариации на HUAWEI Mate 50 Pro идват при новите си собственици в комплект с безжичните слушалки HUAWEI FreeBuds SE, които са сред най-новите аудио предложения на марката. Със своите драйвери от по 10 мм предлагат кристално чист звук към своя премиум дизайн и изключително ниско тегло от по 5,1 гр. за една слушалка. Батерията позволява постоянно възпроизвеждане на музика за 6 часа, които с вградения заряд в кейса могат да достигнат до 24 часа. FreeBuds SE имат устойчивост на пръски, вода и прах и се свързват изключително лесно към моделите на HUAWEI само с доближаване до смарт телефона.


Автор: Entrepreneur Team