Начало / All / Бизнес знание от Библиотека на предприемача (Entrepreneur’s Library)

Бизнес знание от Библиотека на предприемача (Entrepreneur’s Library)

Бизнес знание от Библиотека на предприемача (Entrepreneur’s Library)
Част от заглавията, с които библиотеката разполага.

Знанието е един от основните ресурси, които всеки предприемач използва в развитието на своя бизнес. То е и основната сила, чрез която се задвижва напредъка на света.

Знанието като незаменим ресурс

Един от най-добрите източници на знание, известен на човечеството, са книгите. Те ни дават нови идеи, чрез които да разширим своето самосъзнание. Представят ни концепции, които можем да използваме, за да подобрим своя живот. Потапят ни в историите и мислите на някои от най-великите хора, живели някога. Въвличат ни в пленителни приключения и ни помагат да развиваме себе си.

Книгите са богатство, чрез което вливаме знание, надежда и вдъхновение в своите души.

Оливър Уендъл Хоумс пише:

“Умът, разширен от нова идея, няма никога да се свие до първоначалните си размери.”

 

Entrepreneur’s LibraryИзточникът на знание за предприемачи

Точно поради факта, че книгите дават толкова голяма стойност, ние направихме “Entrepreneur’s Library”, или “Библиотека на предприемача”.

Entrepreneur’s Library е физическа библиотека, разположена в betahaus | Sofia, която в момента разполага с над 75 книги, описани в нашия онлайн каталог, които биха засилили развитието на всеки предприемач.

Там се намират заглавията на световно известни книги в сферите на: Предприемачество, Лидерство, Маркетинг, Продажби, Customer Development, Личностно развитие, Ефективен мениджмънт и други.

Наши основни партньори в реализацията на този проект са: ABLE (Association of Bulgarian Leaders and Entrepreneurs) и betahaus | Sofia. От своя страна Superhosting.bg, ни подкрепят с предоставянето на надеждната и бърза Cloud Hosting услуга.

Кой може да заема книга от Библиотека на предприемача?

Всеки. Годишното членство за студенти и ученици е на цена от 25.00 лв., а за всички останали е 50.00 лв. на година. Срещу този годишен абонамент вие можете да заемате неограничен брой книги годишно, но не повече от една наведнъж за максимален период от 1 месец.

Ние от своя страна ще се грижим за това да разширяваме каталога с най-полезните и горещи заглавия.

За повече информация и разяснения относно процеса на заемане на книги, прочетете секцията с въпроси и отговори.

Разгледайте онлайн каталога с налични книги.


Автор: Редакторски Екип

Редакторски Екип
Редакторският екип на Entrepreneur.bg е съставен от млади, амбициозни и креативни хора. Целта му е да информира читателите на Entrepreneur.bg за интересните неща, случващи се около българското и световно предприемачество.