Начало / Новини / Събития / Целодневен семинар “King of Sales” с Грант Лебьоф

Целодневен семинар “King of Sales” с Грант Лебьоф

Сравнете старомодните методи за продажби, с кола с износен мотор, която постоянно се разваля. С всеки изминат километър вие всъщност харчите още повече за бързи поправки, които да ви позволят да преминете някое незначително разстояние. Същият принцип важи и при продажбите. По тази причина Грант Лебьоф, един от най-търсените консултанти и лектори в тази област, ще представи в София нови продажбени принципи и установени техники, чрез които да увеличите вашите печалби.

Лебьоф ще бъде лектор на третото издание на “King of Sales”, което ще се проведе на 21 ноември 2013 година в София. Този семинар ще отговори на въпросите:

  • Какви са критериите на купувача, за да извърши покупка?
  • Как да използваме социалните и дигитални платформи за продажби?
  • Каква е мотивацията на купувача и как да използваме това знание?
  • Преходът от икономика на услугите към икономика на преживяването и как да се приспособите?
  • Защо да си продавач-консултант вече не е достатъчно и с какво да заменим старите похвати?

Грант Лебьоф е член на The Institute of Direct and Digital Marketing и The Institute of Sales and Marketing Management, а издания като Daily Telegraph, The Independent, The Financial Times, The Daily Mirror и The Sun публикуват статии за неговите постижения в сферата на продажбите. Грант е и чест гост на BBC Radio, където дискутира актуални теми от своята обаст.

Първата книга на Лебьоф – Sales Therapy, разкри пред бизнеса една нова и високоефективна философия на продажбите. Като една от най-продаваните книги в Кралството, Sales Therapy бързо попадна в топ 10 на Amazon.com.

Грант се фокусира върху адаптирането към технологичните промени и развитието на онлайн комуникациите, съпровождащи продажбите. За него голяма част от старите продажбени модели са излязла от употреба отживелица, която той замества с иноваторския си подход към темата.

Повече информация за Грант Лебьоф и какво той ще представи на “King of Sales”, можете да видите на сайта на събитието: http://kingofsales.eu/grantleboff

Организатор на събитието е фирма Web and Events.


Автор: Никола Янев

Никола Янев
Никола Янев е основател на Entrepreneur.bg, Президент на предприемаческата организация Start It Smart и организатор на събитията Sillicon Drinkabout Sofia. Пътува, чете, стартира и дава максимума от себе си. Вярва в доброто, хуманността и своите цели.