Начало / Новини / Събития / Апликационни прозорци / Презентирайте своя стартъп на How to Web 2013, Букурещ

Презентирайте своя стартъп на How to Web 2013, Букурещ

How to Web 2013 - Let's Grow Together

Освен How to Web по същото време ще се състои и ново издание на Startup Spotlight, състезание и ориентационна програма за 32-та най-иновативни стартъпа от региона. По време на програмата участващите отбори ще имат достъп до специални работилници, менторство, частни срещи с инвеститори и специалисти, както и паричната награда от 20 000 USD, която се присъжда след оценяване на проектите и тяхното представяне на сцените на How to Web.

Отборите иновативни предприемачи, които искат да участват в Startup Spotlight, могат да се регистрират онлайн на до 20 октомври. Участието в Startup Spotlight е безплатно за 32-та финалиста, които ще бъдат избрани от международно експертно жури. How to Web е събитие, разработвано с подкрепата на IXIA, X3, SoftLayer, Twilio и Enterprise Ireland.

Кандидатствайте тук.

(Краен срок: 20 октомври)

How to Web - Startup Spotlight


Автор: Редакторски Екип

Редакторски Екип
Редакторският екип на Entrepreneur.bg е съставен от млади, амбициозни и креативни хора. Целта му е да информира читателите на Entrepreneur.bg за интересните неща, случващи се около българското и световно предприемачество.