Начало / Новини / Събития / Апликационни прозорци / Startup Wise Guys – акселераторска програма в Естония

Startup Wise Guys – акселераторска програма в Естония

 

Startup Wise Guys предоставя seed финансиране и интензивна менторска програма на технологични стартъпи на ранен етап, които искат да изстрелят идеите си от земята. Акселераторската програма се отваря два пъти годишно и до 10 нови екипа се приемат във всеки прозорец.

Акселераторът е позициониран в Естония, като по-голямата част от събитията ще са там, но екипите ще имат възможност да присъстват на менторски срещи в цяла Европа. Програмата е изцяло на английски език.

По време на програмата екипите ще работят с над 100 международни ментора, за да оформят бизнес модела си, да направят своите прототипи и продукти и да успеят да се свържат с инвеститори

Акселераторът дава на избраните стартъпи до 15 000 евро инвестиция, в зависимост от броя на съоснователите на компанията, в замяна на 8% дял. Очаква се екипите да имат минимум двама съоснователи. Избраните отбори ще работят като луди над своите бизнеси, докато акселераторската програма предоставя нужните ресурси, инструменти, ментори и консултанти, за да помогне на стартъпите да се развият.

Крайният срок за попълване на апликации е 5-и юли 2013. Екипите влизат официално в програмата през септември месец.

…И да български екипи могат да кандидатстват в програмата на акселератора!

Присъедини се към семейството на Startup Wise Guys, като попълниш формата, тук.

Повече за програмата.

Ментори в програмата на акселератора.


Автор: Редакторски Екип

Редакторски Екип
Редакторският екип на Entrepreneur.bg е съставен от млади, амбициозни и креативни хора. Целта му е да информира читателите на Entrepreneur.bg за интересните неща, случващи се около българското и световно предприемачество.