Начало / All / Премиерата на филма „The Startup Kids“ стигна до България

Премиерата на филма „The Startup Kids“ стигна до България

The-Startup-Kids-

NEXT-DC представя The Startup Kids

Светът отдавна се върти около тези, които умеят да реализират идеите си, а последните години абсолютни суперзвезди в тази област са startup предприемачите. Филмът The Startup Kids е посветен на тях и проследява процеса от хрумването до осъществяването на проектите им. Той съдържа интервюта с хората зад платформи като Vimeo, SoundCloud, Dropbox, Kiip, InDinero, Foodspotting, които разказват как са започнали компаниите си и колко пъти са били на ръба на възторга или отчаянието, преди да постигнат целта си.

Създателите на филма, Вала Халдорсдотр и Сесилия Вилиамсдотр, познават предприемачеството отвътре — след началото на икономическата криза в Исландия, през 2009 г. те основават компанията за настолни игри Heilaspuny, а в момента работят по мобилната апликация KinWins. За да съберат средства за заснемането на The Start Up Kids, те използват Kickstarter — платформа, чрез която интернет потребители финансират творчески проекти. За The Start Up Kids казват, че искат да мотивират и други млади хора да повярват в себе си и да започнат нещо свое.

NEXT-DC е агенция, вдъхновена от времето, в което е създадена. Ние вярваме в идеите, които имат силата да променят хората и обществото, както и в технологиите, които правят възможно тези идеи да стигнат до всички. За нашия екип бъдещето принадлежи на младите предприемачи и тяхната неизчерпаема енергия, които заедно трансформират света в по-хубаво и интересно място.

Представяме The Startup Kids, защото ни вдъхновява, амбицира и се припознаваме в героите му. Бихме искали да го споделим с вас.

Събитието във Facebook.

Заповядайте във вторник, 23 април, от 19:00 в Betahaus.
Вход – свободен.


Автор: Редакторски Екип

Редакторски Екип
Редакторският екип на Entrepreneur.bg е съставен от млади, амбициозни и креативни хора. Целта му е да информира читателите на Entrepreneur.bg за интересните неща, случващи се около българското и световно предприемачество.
  • http://moderendom.net Владимир Димитров

    Очаквам го с нетърпение ! Изглежда много обещаващо :)