Начало / All / StartUP@Blagoevgrad – Големите имена в бизнеса на среща с Вас

StartUP@Blagoevgrad – Големите имена в бизнеса на среща с Вас

Startup@BLG-fbcoverКонференцията StartUP e ежегоден форум, който среща на едно място предприемачи, инвеститори, студенти и млади хора, които искат да стартират собствен бизнес. Целта му е да пробуди предприемачески дух у младите хора в България и да им покаже как да превърнат своите идеи в успешен бизнес. StartUP@Blagoevgrad 2013 е второто по рода си събитие по лиценз на StartUP Foundation, което има за цел да подпомогне развитието на предприемаческа и бизнес-иновативна среда в Благоевград и региона.

Ние сме група ентусиасти, които вярват, че сами чертаем  пътя си и създаваме бъдещето си и можем да осъществим мечтите си. Искаме да се научим да правим добър и успешен бизнес, а също и да насърчим предприемачеството в Благоевград, за да развием икономиката на града. Искаме Благоевград и България да са добри места за бизнес и да дадем своя принос в борбата с икономическата криза. Затова създадохме екип от студенти от Югозападен университет „Неофит Рилски” и Американски Университет в България   за организирането на това събитие на доброволни начала. Към днешна дата  в екипа участват  20 студенти от двата университета.

picture_StartUP@blagoevgrad

Гост-лектори на форума StartUP, общо над 70 човека, са основателите на едни от най-успешните български компании, бизнес ангели, млади предприемачи, които са готови да предадат своя опит и познания на участниците в конференцията. Сред тях Саша Безуханова, Жюстин Томс, Христо Попов. Програмата на конференцията цели да запознае аудиторията със стъпките, по които трябва да премине един стартиращ бизнес и възможностите, които ни предлага бизнес средата в България.
Конференцията ще се проведе на 30-31 март в ABF център на Американския университет в Благоевград. Билети могат да се закупят онлайн от официалния сайт на събитието и в сградите на Югозападен университет и Американски университет в България.
StartUP e правилното място за млади и амбициозни хора, които искат да  създадат ползотворни  контакти и да развият своите умения. Станете част от най-голямото събитие за млади предприемачи в целия Югозападен регион – StartUP@Blagoevgrad 30 – 31 Март 2013!

Големите имена в бизнеса на среща с Вас!

Повече информация за StartUP@Blagoevgrad.


Автор: Редакторски Екип

Редакторски Екип
Редакторският екип на Entrepreneur.bg е съставен от млади, амбициозни и креативни хора. Целта му е да информира читателите на Entrepreneur.bg за интересните неща, случващи се около българското и световно предприемачество.