Начало / All / Вдигнете следващото стартъп ниво (Видео)

Вдигнете следващото стартъп ниво (Видео)

Видео идея заимствана от реклама на Nike, реализирана в предприемачески/стартъп контекст. Видеото е направено от Michał Sadowski, сам по себе си предприемач, лектор и филммейкър.
Краткото видео е интересно и мотивиращо. Снимано от т.нар. Point of view ъгъл (от човешка гледна точка), показвайки различни етапи от развитието на един стартъп основател.
„Целта на видеото е да покаже щастливите моменти от живота на един предприемач, да мотивира и да вдъхнови новите предприемачи по цял свят.“, така Michał Sadowski представя своето видео.
Забавлявайте се и споделете със своите приятели. : )

Автор: Редакторски Екип

Редакторски Екип
Редакторският екип на Entrepreneur.bg е съставен от млади, амбициозни и креативни хора. Целта му е да информира читателите на Entrepreneur.bg за интересните неща, случващи се около българското и световно предприемачество.
 • mitcoivanov

  Страхотно е! Това е вид режим на работа – в други дисциплини този тип дни се наричат Racing days : )

  • mitcoivanov

   Много подобно чувство усещам и от това клипче:)

 • Boz

  Свежо и мотивиращо. Добре е режисирано, но представя как би изглеждал идеалния път на предприемача, без трудностите и всички препятствия с които е осеян.

  • Екип

   Благодарим ти за хубавия коментар. Да, определено видеото представя възможно най-добрия и безпроблемен път на един предприемач. Съгласни сме – никой решил да постига висоти няма да се размине с трудностите. :)

   Успех в твоето предприемаческо пътуване!