Начало / All / Намерете своя бизнес партньор в CoFounder.bg

Намерете своя бизнес партньор в CoFounder.bg

CoFounderbg

CoFounder.bg е първата по рода си социална платформа за предприемачи в България, която има за цел да ускори развитието на българската стартъп екосистема. Това е социална мрежа, свързваща хора с идеи с други хора с умения и помагаща на българските стартъп предприемачи в намирането на бизнес партньор или в откриването на нови перспективни проекти.

Регистрацията в CoFounder.bg е, и ще остане напълно безплатна за България.”, обещава Ясен Славов, създател на платформата.

Как и на кого може да помогне CoFounder.bg

Сайтът CoFounder.bg е проектиран така, че да помогне на всеки човек с предприемачески стремеж. Независимо дали някой има стартъп идея, търси проект, в който да се включи или просто има нужда от помощ за своя стартъп, той ще може да открие подходящите хора в платформата.  Може би сте чували за случаи (или дори сте изпадали в такива ситуации), в които опитен програмист създава много добра платформа, но няма умения за да я промотира на пазара. Или за икономист със знаменит замисъл за нов продукт, но за жалост без техническите умения за създаването му.

В България възможностите за networking са ограничени и затова решихме да съберем на едно място онлайн всички предприемачи, които могат да предложат уменията си или които търсят допълнение към своите екипи.”, коментира Ясен.

Функционалностите

Целта на платформата е да улесни комуникацията между предприемачите. След регистрация всеки потребител има възможността да се свързва с други предприемачи, да публикува проекти, за които търси специалисти или партньори, а също така и да кандидатства за обявени позиции по вече съществуващи проекти. За да отсее точните хора с точните умения, собственикът на даден проект има възможност да зададе въпроси, които да станат част от процеса на кандидатстване и да изпълняват ролята на виртуално интервю.

Освен това всеки профил е снабден с GISAT2 модул, който има за цел да изгради представа за индивидуалността на човек, а не само за професионалните му умения. Приложението му се изразява в полагане на изпит, който оценява способността на кандидатите за генериране на идеи, поемане на рискове, инициативност и комуникативност.

Бъдещето

В момента над 100 потребители с различна професионална насоченост използват платформата.

Фактът, че виждаме огромен интерес към инициативата и ежедневни нови регистрации, може само да ни радва. Целта ни е в близко бъдеще CoFounder.bg да се превърне в централната точка за предприемачески нетуъркинг в България.”, ентусиазирано обобщава Ясен.

Споделяме новината за тази платформа с вас, защото може да се окаже полезна за реализирането на вашите идеи. CoFounder.bg е стартиращ проект и затова обратната връзка от всеки би била от голяма полза : )

Моля, дайте своето мнение в коментарите и ни кажете какво мислите, за да могат създателите и да я подобрят.


Автор: Редакторски Екип

Редакторски Екип
Редакторският екип на Entrepreneur.bg е съставен от млади, амбициозни и креативни хора. Целта му е да информира читателите на Entrepreneur.bg за интересните неща, случващи се около българското и световно предприемачество.
  • car

    I am a private investor looking for serious business investment opportunities and business partnerships in both running and newly created businesses that require additional capital for expansion. please contact me if you are looking for a partner for your business or additional capital for business expansion, email melhang092@gmail.com directly