Начало / All / Нетуъркинг събитията в София

Нетуъркинг събитията в София

Направихме списък с предприемаческите нетуъркинг събития в София. Смятаме, че ще бъдат полезни на всеки, за да разшири бизнес контактите си. Статията ще бъде обновявана.

SISiety – Start It Smart ви представя новата поредица от ежемесечни отворени networking събития – SISety – Entrepreneurship Society.

Събитието е изключително свежо. Целта му е да събере всички хора, мислещи различно на едно място, получавайки голямо кълбо от предприемаческа енергия. Всяко събитие е с различна тема. На всяко SISiety се правят нетуъркинг игри, съответващи на темата на събитието, с цел да бъдат разчупени ледовете и разговорите да потекат гладко.

Събитието е ежемесечно и без таска вход. Провежда се в кафето на betahaus Sofia.

За повече информация следете http://www.startitsmart.com/events/ или нашия календар

 

OpenCoffee – нетуъркинг събитие, организирано от предприемаческата фондация StartUP. Събитието е насочено към предприемачи и амбицирани хора със сходни интереси. Всеки, който иска да презентира свой продукт или идея, да остави коментар на Facebook страницата на събитието, в описанието на OpenCoffee в нашия календар ТУК. На същото място можете да намерите и повече информация.

Заповядайте на кафе, заобиколени от иновативни идеи.

Събитието е ежемесечно и без такса вход. Провежда се в betahaus Sofia.

 

Betabreakfast – традиционният нетуъркинг ивент на betahaus Sofia. Ще се запознаваме и ще представяме нещата, които вършим, докато се наслаждаваме на вкусна закуска и кафе.

Всеки е добре дошъл, като за гости закуската е платена, като включва разнообразни продукти, плодове, сок, кафе и чай, а за бета-обитатели е безплатна.

Ако искате да представите проекта или работата си на следваща закуска, просто разкажете за нея на contact@betahaus.bg!

Събитието се провежда всеки четвъртък в кафето на betahaus Sofia. Закуската струва 5 лева.

Повече информация за събитието в нашия календар или на страницата на betahaus Sofia

 

HUBCOFFEEсутрешно кафе с готиния екип на LAUNCHub. LH ще са на разположение за отговори и насоки, за да подготвите по-добре проекта си за финансиране. Обмяна на идеи, чат, пресечни точки.

Hub Coffee се случва всеки първи и трети петък от месеца. Няма такса вход.

Повече информация за събитието в нашия календар или на страницата на betahaus Sofia

 

Likemind.usпоредица събития, които се провеждат в над 60 града по света. Целта е хора, които са съмишленици онлайн да пренесат общуването си и на живо.

Организатори и домакини на софийските likemind срещи са betahaus заедно с Peter Brodsky от Soundcloud,

Програмата : начало – 9:00 часа; на кафе говорите с когото искате за всичко, което ви вълнува и вдъхновява; тръгвате си, когато пожелаете.

Събитието се провежда всеки трети петък от месеца в кафето на betahaus Sofia. Няма такса вход.

Повече информация за събитието в нашия календар или на страницата на betahaus Sofia .

 

CEO CLUB BULGARIAе най-голямата неформална бизнес мрежа за активни бизнес лидери и предприемачи, работещи във и със България. Сред членовете са само изпълнителни директори, хора на ръководни позиции, отговарящи за малки, средни или големи организации, както и активни собственици на бизнес.

Целта на клуба е да предложи и създаде правилната и ефективна среда от хора, които вземат решения за развиване на бизнес в България и които споделят съвременни принципи на активност, конструктивен подход и бизнес етика.

Членуващите в клуба днес са повече от 1000, нараствайки всеки ден. Има представители на почти всички професионални сфери и индустрии, като основен критерий за членство е нивото на заеманата позиция. Засега освен София, клубът има клонове във Варна и в Пловдив.

Освен активна онлайн дейност се провеждат сбирки веднъж месечно. На тези срещи се канят гости и говорители, представят се различни фирми и проекти, тече активен неформален бизнес нетуъркинг.

Сбирките на клуба се провеждат веднъж месечно – всеки първи вторник. За да присъствате на събитието, трябва да сте член на клуба.

За повече информация: www.ceoclub.bg

 

Sofia Business Community Meeting – срещата на Софийската Бизнес Общност е нетуъркинг събитие за хора, които търсят нови бизнес контакти и възможности. Собственици на бизнес, предприемачи, хора със свободни професии и професионалисти се срещат и разменят опит и идеи, обсъждат бизнес проблеми и намират решения за тях.

Събитията са платени и се организират всеки първи четвъртък на месеца.

Повече информация на http://sofiabusiness.org/bg/sabitia

 

NewBiz Clubтова е мястотоза създаване на добри бизнес контакти, обмен на идеи, изграждане на ценни партньорства и приятно прекарване на времето.

По време на срещите Menthol и Terra Antica са отворени само за NewBiz Club и затворени за външни посетители.

Срещита на клуба се провеждат всяка сряда във Варна и София.

На срещите присъстват само членове на клуба.

Повече информация на http://www.newbizclub.eu/

 

Ако знаете друго интересно нетуъркинг събитие, което сме пропуснали, кажете ни за него, за да го добавим към списъка.


Автор: Никола Янев

Никола Янев
Никола Янев е основател на Entrepreneur.bg, Президент на предприемаческата организация Start It Smart и организатор на събитията Sillicon Drinkabout Sofia. Пътува, чете, стартира и дава максимума от себе си. Вярва в доброто, хуманността и своите цели.