Начало / All / CEED България – улеснен достъп до среща за обмен на опит със Словения

CEED България – улеснен достъп до среща за обмен на опит със Словения

Страхотна възможност предоставена от CEED България – 10 човека ще имат възможността да се включат в среща за обмен на опит със Словения. Разходите се покриват по проект „Иновативни знания без граници“.

Повече информация и форма за кандидатстване ТУК

 

Кандидатствайте за безплатно участие във втората среща за обмен на опит със Словения на тема „Минималният продукт, който носи стойност”
На 5 ноември в гр. Любляна, Словения ще се проведе втора среща за предприемачи с цел обмен на опит със Словения. Срещите се организират от CEED България като разходите за участие се покриват по проект „Иновативни знания без граници“. За да кандидатствате, попълнете онлайн формата на http://www.ceed.bg/.
Това е втората работна среща от поредицата срещи, които CEED ще проведе до края на февруари 2013.

Програма на събитието може да разгледате тук.

Програма на предстоящите работни срещи:
• 5-7 Ноември 2012 г.: Минималният продукт, който носи стойност (Minimum Viable Product – MVP) (Словения)
• 17-18 Ноември 2012 г.: Как да излезем на пазара и да привлечем клиента (Go-То-Мarket strategy / customer development ) (България)
• 3-5 Декември 2012 г.:  Как да представим най-добре компанията си пред инвеститори и клиенти  (Pitching& delivering your key message)(Словения)
• 24-26 Януари 2013 г.: Как да построим своя бизнес модел така, че да предоставим продукт/услуга с висока стойснот (Value proposition/business model)  (България)
• 20-22 Февруари 2013 г.: Продажби и успешно управление на корпоративния жизнен цикъл (Corporate lifecycles and sales)(България)


Автор: Никола Янев

Никола Янев
Никола Янев е основател на Entrepreneur.bg, Президент на предприемаческата организация Start It Smart и организатор на събитията Sillicon Drinkabout Sofia. Пътува, чете, стартира и дава максимума от себе си. Вярва в доброто, хуманността и своите цели.