Начало / Любопитно / Новата книга за bootstrapping на успешния уеб предприемач Марио Пешев вече е в Amazon

Новата книга за bootstrapping на успешния уеб предприемач Марио Пешев вече е в Amazon

81Vx0ckZSpL._SL1500_

Книгата на българския предприемач и специалист по WordPress и уеб разработка Марио Пешев MBA Disrupted: Your Step-by-Step Guide to Bootstrapping $1M+ Digital Businesses вече е налична на английски език в Amazon във версия за Kindle.

Тя е изчерпателно ръководство за изграждане и скалиране на успешен дигитален бизнес и предлага практичен подход към предприемачеството, като се фокусира върху приложими стратегии и примери от реалния свят, а не върху абстрактни теории.

Книгата обхваща широк набор от теми, които са от съществено значение за собствениците и ръководителите на дигитален бизнес. Сред тях са развиването на устойчиво мислене, провеждане на пазарни проучвания, избор на правилния бизнес модел и прилагане на ефективни стратегии за растеж.

Марио Пешев се задълбочава в различни дигитални бизнес модели, като такива, базирани на услуги, електронна търговия, SaaS, партньорски маркетинг и воден от общността растеж. В книгата си той предлага прозрения и най-добри практики за всеки от тях.

Изданието е силно повлияно от предприемаческия път на самия автор. Започнал като обучител, фриленсър и специалист по уеб разработка и информационна сигурност, той успява да развие от нулата една от най-успешните в световен мащаб агенции за WordPress разработка – DevriX със стотици клиенти в САЩ, Западна Европа и други региони, включително и сайтове със стотици милиони месечни посетители. Други създадени от него компании работят успешно в сегмента на SaaS услугите, афилиейтите и др.

След това той се налага и като успешен инвеститор с портфолио от над 20 успешни стартъп компании, както и множество други проекти. През годините Марио Пешев навлиза в редица нови браншове и се сблъсква с нови технологии и предизвикателства. Затова и в книгата той отдава важно значение на обучението и адаптирането към промените в технологичния бранш и в бизнеса като цяло. Изданието на практика се базира на този опит, предлагайки практическа пътна карта за стартиране на дигитален бизнес и развитието му от нула до седем цифри.


Автор: Entrepreneur Team