Начало / За напреднали / Русенската компания euShipments.com отчита сериозен ръст през първото полугодие на 2023 г.

Русенската компания euShipments.com отчита сериозен ръст през първото полугодие на 2023 г.

euShipments

Дружеството планира нови две придобивания на чуждестранни фирми до края на тази година

Българската компания за фулфилмънт и международни доставки за онлайн магазини euShipments.com обяви резултатите си за първото полугодие на 2023 г. От данните става ясно, че тази година само за шест месеца екипът на дружеството е постигнал обемите и резултатите от цялата предходна 2022 г. Това удвояване в стойностите е показателно за динамичното разрастване на компанията, която се утвърждава като водещ доставчик на логистични услуги за електронна търговия в региона на Централна и Източна Европа.

През 2022 г. euShipments.com постигна сериозно развитие, като успя да обработи и достави успешно до целия Европейски съюз над 1,8 млн. пратки от електронна търговия. А до момента резултатите за 2023 г. са дори още по-впечатляващи.

“Ако погледнем детайлно бизнес модела на euShipments.com, тези ръстове не са изненадващи. Ние адаптираме и оптимизираме логистичните си решения спрямо индивидуалните нужди на нашите клиенти – български и международни онлайн магазини. В комбинация с постоянния ни фокус върху имплементиране на иновации, този модел ни позволява не само да им помагаме да се развиват бързо и конкурентоспособно на европейските пазари, но и да растем динамично заедно с тях” – коментира данните Маркетинг мениджърът на компанията Стефани Райкова.

Очакванията са през 2023 г. euShipments.com да продължи да расте и да разширява гамата от предлагани услуги, което ще увеличи потенциала на русенската компания за привличане на нови клиенти и удовлетворяване нуждите на досегашните. Компанията се превърна в предпочитан избор за стотици родни и чуждестранни онлайн магазини, които търсят надеждни и ефективни решения за фулфилмънт и международни доставки в Европа. Тя инвестира и в редица иновации в сферата на технологиите и логистиката, както и в подобряване на клиентското изживяване, с което тепърва ще повишава ефективността и конкурентоспособността си в бъдеще.

Припомняме, че в началото на 2022 г. компанията привлече външен капитал в размер на до 7,5 млн. евро, което допринесе за ускоряване на нейното развитие и укрепване позициите на пазара. Тя вече осъществи две успешни придобивания на логистични компании в Хърватия и Румъния, като са планирани и още две до края на тази година. Това значително увеличава капацитета и обхвата на вече международната логистична група и допринася за превръщането на euShipments.com в регионален лидер в областта на логистиката за онлайн магазини. Русенската фирма влезе и в престижния списък FT1000 на Financial Times за най-бързо развиващи се компании в Европа за 2023 г., заемайки най-високата позиция сред българските представители, включени в класацията.

Продължаващите успехи на euShipments.com през 2023 г. имат потенциал да допринесат значително за развитието на електронната търговия в България и Европа. С надеждни и оптимизирани логистични решения, компанията дава възможност на онлайн търговците да разширяват своите клиентски бази и да отговарят все по-добре на нуждите на онлайн потребителите. От своя страна тази динамика в конкурентоспособността ще насърчава новаторството и постоянното подобрение на този бързо нарастващ сектор.


Автор: Entrepreneur Team