Начало / За напреднали / Нов вид лицензиране прави системите за управление на бизнеса по-достъпни

Нов вид лицензиране прави системите за управление на бизнеса по-достъпни

Dynamics-365-system-integration-1140x644

Лицензирането с прикачени (Attach) лицензи прави бизнес софтуерните решения от фамилията Microsoft Dynamics 365 още по-достъпни. То се предлага у нас от партньорите на Microsoft, сред които е българската консултантска компания за внедряване на ERP системи Тим ВИЖЪН България. Ето и повече информация за предимствата на този лицензионен модел.

Какво представляват Attach лицензите?

Облачните системи от семейството Dynamics 365 се лицензират чрез наемане на лицензи, които са индивидуални за всеки потребител. Ако обаче, с разрастване дейността на компанията, се появи необходимост от използването на второ софтуерно решение от същата фамилия, Microsoft дава възможност то да бъде лицензирано с прикачен лиценз, чиято цена е значително по-ниска от тази на стандартния лиценз за системата.

От екипа на Тим ВИЖЪН България разясняват, че Attach лицензите дават достъп до пълната функционалност на системата и са аналогични със стандартните лицензи във всяко едно отношение. Единствената разлика е по-ниската цена, която прави системите от семейството Dynamics 365 много по-достъпни за компаниите.

Microsoft Dynamics 365 Business Central

От скоро лицензирането чрез прикачени (attach) лицензи дава възможност за надграждане на тази мощна и функционална ERP система със CRM решенията Dynamics 365 Sales (Enterprise) и Dynamics 365 Customer Service (Enterprise).

А от месец септември тази година лицензите Business Central Essentials също ще бъдат налични като прикачени (attach). От тях ще могат да се възползват компании, които вече управляват взаимоотношенията си с клиенти чрез софтуерните решения Sales Enterprise или Customer Service Enterprise, уточняват още от българската консултантска компания Тим ВИЖЪН България.


Автор: Entrepreneur Team