Начало / All / DigitalPRO Conf 2023 – безплатна конференция за новости и A.I. революция в дигиталния маркетинг от доказани експерти

DigitalPRO Conf 2023 – безплатна конференция за новости и A.I. революция в дигиталния маркетинг от доказани експерти

1-DigitalPRO Conf 2023

На 24 & 25 юни (събота и неделя) ще се проведе най-голямото безплатно онлайн събитие за дигитален маркетинг в България – DigitalPRO Conference 2023, на което едни от най-добрите експерти у нас ще споделят опита си относно новостите около A.I. революцията, работещи маркетинг подходи и успешни стратегии.

Организатори на събитието са екипът на DigitalPRO, които през последните години ежегодно организират конференции за дигитален маркетинг, на които доказани експерти и топ лектори споделят опита си с над хиляди маркетинг специалисти и собственици на бизнес.

Както всяка година, това мащабно онлайн събитие за дигитален маркетинг е напълно безплатно и полезно за всеки, който има интерес към социалните мрежи (начинаещ или напреднал).

 

NEW - Inside Image - DigitalPRO Conf

В първия ден от събитието (24 юни) ще се проведат 12 лекции от доказани специалисти, които ще споделят своите тайни за успех и вдъхновяващи примери от практиката.

През втория ден (25 юни) ще се проведе безплатно обучение за дигитален маркетинг, на което начинаещи в сферата ще имат възможност да научат кои са задължителни маркетинг принципи за успех от маркетинг експерта и организатор на събитието – Стилиян Запорожанов, който е един от най-разпознаваемите специалисти в индустрията с над 10,000 доволни участници в негови обучения през последните 6 години.

3-Стилиян Запорожанов

Темите за конференцията са съобразени с последните новости в постоянно променящите се социални мрежи. Фокусът на лекциите е изцяло практически, а безплатното обучение цели да вдъхнови всеки начинаещ, който все още се чуди дали дигиталния маркетинг е неговото призвание.” – споделя Запорожанов.

Теми на конференцията ще бъдат:

  • A.I Революция – новости и инструменти
  • Facebook & Instagram – новости и добри практики
  • TikTok & Youtube – новости и добри практики
  • Google Ads & SEO – новости и добри практики
  • E-commerce & Web – новости и добри практики
  • Email & SMS автоматизации – новости и добри практики
  • Програмата DigitalPRO – мнения от курсисти.

По време на събитието ще бъде обявен и старта на записване на новия 6-ти сезон на най-подробната програма по дигитален маркетинг – DigitalPRO.bg. Създателите на програмата обещават да изненадат своите курсисти с нов курс за A.I. маркетинг, готови работни темплейти за повече продуктивност и практически онлайн стаж в края на програмата.

Повече информация за безплатната маркетинг конференция, лектори и програма може да намерите на следния линк: https://conf.digitalpro.bg


Автор: Entrepreneur Team