Начало / All / Стартъп организацията Startup Factory навърши осем години

Стартъп организацията Startup Factory навърши осем години

QA-1280x720-1

През изминалите години над 3000 човека се включиха в инициативите, курсовете и хакатоните на организацията

 

Осем години в областта на дигиталните технологии и предприемачеството са един сериозен период, през който са разработени стотици дигитални проекти и прототипи със съдействието на Startup Factory. Десетките им обучителни курсове помогнаха на деца, младежи и възрастни от цяла България ускорено да развият своите умения.

От  Startup Factory са подготвили и следващия си видео курс Въведение в Software Quality Assurance. Той е подходящ за тези, които искат да се насочат към IT сферата, но без да стават програмисти.

На обновения сайт на организацията може да се открие полезна информация, която помага на всички да бъдат в течение с най-новите тенденции в технологиите и предприемачеството:

  • обучителни ресурси – свободни записи на уебинари
  • видео курсове за самостоятелно изучаване
  • актуални статии на тема Блокчейн, Зелена икономика и Лидерство
  • интервюта с интересни и вдъхновяващи личности.

За младежите в Русе Startup Factory подготвят през лятото новото издание на Седмиците на дигиталното изкуство и нови технологии.

Ако наскоро сте започнали или планирате да започнете нов бизнес, който адресира проблем в здравния сектор или разработва иновация, може да се включите в програмата Future Makers 2023. Крайният срок за кандидатстване е 30 април. Отбележете Startup Factory във формуляра, за да получите стипендия за безплатно участие в програмата.

Вижте видеото, което Startup Factory са подготвили за празника си:


Автор: Entrepreneur Team