Начало / All / Видео ревю на фотоапарат Nikon Z30 от Алекс Колев

Видео ревю на фотоапарат Nikon Z30 от Алекс Колев

A_Kolev

Влогъри, гледайте това видео!

 

Технологичният влогър Алекс Колев от Tech Tips Media представи фотоапарата Nikon Z30 в новото си видео ревю. Безогледалният фотоапарат е с добри видео възможности и заснемане в резолюция 4K при 30 кадъра в секунда. Апаратът не е тежък, което е доста голям плюс за влогъри, които ще го носят по цел ден с тях. Също така има възможност за смяна на обективите, което дава голяма гъвкавост при използването му за всякакви цели.

Въпреки че е компактен апарат, Z30 има и практична дръжка, с която е удобно да се държи с една ръка. Ергономията на апарата е на много високо ниво, предлагайки голямо разнообразие от функционални бутони и добър 3″ екран, който може да завъртите към вас.

20,9 MP сензор се справя добре при различни условия на осветеност и предоставя достатъчно детайли и добри цветове, дори в автоматичен режим. Качеството е добро както за видео, така и за снимки, които излизат с хубави цветове и ясни детайли.

Това, което е важно за начинаещи влогъри, а и не само за тях, е автофункцията на апарата, който има 209 автофокусни точки. Освен това автофокусната система включва следене на очи при видео, което дава резултат в много по-точно фокусиране с минимални отклонения.

Това е един от най-добрите варианти, от които може да се възползвате, когато става дума за апарат със сменяема оптика, с адекватен автофокус и добра ергономия.

Вижте цялото ревю на Nikon Z30 във видеото:


Автор: Entrepreneur Team