Начало / Любопитно / Започнаха номинациите за Топ 100 инфлуенсъри в България на EGO Awards

Започнаха номинациите за Топ 100 инфлуенсъри в България на EGO Awards

EGO2022-Influencers

Започнаха номинациите за Топ 100 инфлуенсъри в България на EGO Awards. Индексът ще бъде съставен на база публични номинации и гласуване, които ще определят 100-те най-влиятелни личности в България. Номинациите продължават до 28 януари и всеки е свободен да даде своите предложения за родни влиятелни личности, които смята, че заслужават да бъдат отличени.

Индексът Топ 100 инфлуенсъри в България цели да отличи усилията и постиженията на българските инфлуенсъри и да ги подкрепи в мисията им да бъдат модерният глас на обществото.

“В днешно време в обществото има една приказка, че “всеки е инфлуенсър”. Но за да си наистина влиятелен като личност е нужно много повече от това да си известен или да си събрал последователи в някоя социална мрежа. Важно е да имаш влияние върху хората и да си отговорен към посланията които отправяш.

Затова и ние от EGO Awards искаме да отличим най-влиятелните инфлуенсъри – тези които служат за добър пример.  Щастливи сме, че можем да поставим усилията на тези личности под светлината на прожекторите и ви окуражаваме да номинирате вашите фаворити за индекса “Топ 100 инфлуенсъри в България” на EGO Awards.”, споделя Ованес Ованесян, съосновател на EGO Awards.

За място в индекса могат да бъдат номинирани инфлуенсъри от различни браншове с разнообразно или фокусирано върху определена тематика съдържание. Това могат да бъдат актьори, журналисти, спортисти, ютюбъри, блогъри, бизнес инфлуенсъри, коучове и обучители, лайфстайл, модни инфлуенсъри, гейминг инфлуенсъри и др.

Всеки може да номинира любимите си инфлуенсъри до 28 януари на egoawards.bg/influencers.


Автор: Entrepreneur Team