Начало / Новини / VIVACOM подарява 5 000 МВ на клиентите си за коледния уикенд

VIVACOM подарява 5 000 МВ на клиентите си за коледния уикенд

 

Специално за коледния уикенд, VIVACOM осигурява на всички свои клиенти на мобилни услуги безплатен интернет пакет. Той включва 5 000 МВ на максимална скорост, които могат да бъдат активирани през приложението MyVIVACOM още на 25 декември и са валидни за използване на 26 и 27 декември.

 

С допълнителния пакет потребителите получават още мегабайти, за да могат свободно да споделят своите коледни емоции и преживявания със своите близки и приятели, да се наслаждават на любимото си коледно съдържание и да се информират за всичко, което ги интересува.

 

Безплатните 5 000 коледни мегабайти дават още една възможност на клиентите на VIVACOM да сърфират в най-бързата мобилна мрежа в Европа*, след като в началото на декември телекомът осигури на всичките си клиенти пакет от 10 000 МВ еднократно, за да подпомогне процеса на дистанционна работа и обучение.

 

  *Според анализ на Ookla®, основан на данните от Speedtest Intelligence® за първите шест месеца на 2020г. Търговските марки на Ookla се използват с разрешение. Повече информация за мобилната мрежа на VIVACOM на www.vivacom.bg


Автор: Entrepreneur Team