Начало / Новини / Таблети с до 100 лв. отстъпка в онлайн магазина на VIVACOM

Таблети с до 100 лв. отстъпка в онлайн магазина на VIVACOM

До 2 ноември в онлайн магазина на VIVACOM се предлагат таблети с до 100 лв. отстъпка. Потребителите могат да избират между модели с разнообразни характеристики и от различни ценови категории. Промоционалните условия са валидни при сключване на нов договор или подновяване на текущ за тарифните планове i-Traffic M+, i-Traffic L+, i-Traffic XL+, i-Traffic XXL+, както и при закупуване на таблета в брой или на лизинг.

Сред предлаганите модели е Samsung Galaxy Tab A7. Устройството има 10.4-инчов дисплей с пропорция 16.6:10 за оптимално изживяване на картината. Производителността му се осигурява от процесора Qualcomm Snapdragon 662 и разполага със слот за SD карта за разширяване на пространството до 1 TB. Galaxy Tab A7 използва голяма батерия с капацитет 7 040 mAh и поддържа 15 W бързо зареждане. Таблетът разполага и с 8 МР задна камера с вграден автофокус и 5 МР предна камера за запечатване на всички важни моменти.

В намалението е включен и LENOVO YOGA SMART TAB идващ в комплект с калъф. Таблетът е с 10.1-инчов Full HD дисплей, с IPS технология, предоставяща изящна картина с много детайли. Има типична за серията въртяща се панта, която позволява използване на таблета по четири различни начина – в ръката, наклонен, изправен или закачен и го прави изключително удобен за работа и забавление в движение. Моделът използва мощния 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon, разполага и с 4 GB RAM памет и 64 GB вътрешна памет и има батерия с капацитет 7000 mAh за до 11 часа сърфиране в интернет.

Клиентите на VIVACOM могат да се възползват и от отстъпката при Prestigio Q Pro 8. Той има 8-инчов 2.5D дисплей с IPS технология, за оптимално изживяване на картината. Таблетът работи с Android 9 Pie и има издръжлива литиево-йонна батерия с капацитет 5 000 mAh. Prestigio Q Pro идва в комплект със силиконов калъф, „Дино“ поставка за таблет и микрофибърна кърпичка и има специален детски софтуер, който включва родителски контрол над съдържанието, приложения с образователна цел, игри и рисуване.

Всички таблети с отстъпки до 100 лв. могат да бъдат открити тук.


Автор: Entrepreneur Team