Начало / Новини / Теленор предлага ексклузивно Motorola Moto G9 Play в комплект с безжични слушалки

Теленор предлага ексклузивно Motorola Moto G9 Play в комплект с безжични слушалки

Теленор е единственият мобилен оператор в България, който предлага смартфона Motorola Moto G9 Play в комплект с безжичните слушалки Motobuds Charge. Комплектът е достъпен в магазините на оператора, както и в онлайн магазина Купи онлайн.

Motorola Moto G9 Play разполага с 6.5-инчов Max Vision HD+ екран с резолюция 720×1600 пиксела и съотношение на страните 20:9, който има малък прорез за селфи камерата. Основната му камера е тройна с 48MP основен сензор, 2MP сензор за дълбочина и 2MP макро камера. Предната камера е с 8MP сензор и поддържа HDR и портретен режим.

Устройството е с осемядрен процесор Snapdragon 662, 4GB RAM и 64GB вътрешна памет. Батерията е с капацитет 5000 mAh и поддържа бързо зареждане. Moto G9 Play също така има сензор за пръстови отпечатъци и специален бутон за активиране на Google Assistant. Смартфонът идва с изчистена версия на операционната система Android 10.0.

Теленор предлага Motorola Moto G9 Play в комплект със слушалките Motobuds Charge на цена от 319,99 лв. при плащане в брой, с двугодишен договор за Тотал+ 30.99 или на лизинг за 15,99 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора.

 


Автор: Entrepreneur Team