Начало / Новини / Събития / Изградете екип, който успява – People Management Conference с Дейвид Смит

Изградете екип, който успява – People Management Conference с Дейвид Смит

people management_david_smith

Кой е Дейвид Смит

Дейвид Смит има 34 години опит в управлението на екипи, а последните 15 прекарва във веригата магазини Asda. Asda е невероятен пример за банкрутирала компания, която в последствие се превръща в изключително успешен търговец на дребно, а според UK Sunday Times има статут на едно от най-добрите работни места в Обединеното кралство. Дейвид и неговият екип стоя зад много от промените, довели до този успех. Смит е заемал длъжността HR директор в Asda и е бил член на Изпълнителния съвет на компанията в продължение на 10 години.

Днес Дейвид е високо уважаван автор, лектор и консултант. Също така е канен  често за ментор на много изпълнителни директори, HR директори и мениджъри на високо ниво. Той е и председател на Управителния съвет на Института за изследване на заетостта в Обединеното кралство.

Какво ще научите повреме на конференцията „People Management“?

По време на конференцията ще научите как да станате основен катализатор на продуктивността на Вашия екип, да наемате правилните хора и да ги поведете към успех.

По време на People Management Conference Дейвид Смит ще Ви научи как да:

  • подберете хора, които да пасват и допълват Вашия екип;
  • повишите доверието вътре в екипа и подобрите комуникацията;
  • овладеете проблемните служители и конфликтните ситуации;
  • изберете правилните стратегии за мотивация според ситуацията;
  • повишите ефективността и продуктивността на хората си;

People Management Conference е бизнес обучение за:

  • Мениджъри на малки, средни или големи екипи;
  • Предприемачи и собственици на малък бизнес;
  • HR професионалисти;

„Хората могат очакват истински истории, а не powerpoint слайдове, много интерактивни сесии и практически съвети, които могат да приложат в своите организации.“, казва Дейвид Смит в интервю, пред онлайн медията Investor.bg.

Събитието ще се проведе на 27 март 2014 в Интер Експо Център, София.

Повече информация за Дейвид Смит, отзиви от предишни негови обучения и “People Management Conference”, можете да намерите на сайта на събитието: http://www.peoplemanagement.biz/


Автор: Редакторски Екип

Редакторски Екип
Редакторският екип на Entrepreneur.bg е съставен от млади, амбициозни и креативни хора. Целта му е да информира читателите на Entrepreneur.bg за интересните неща, случващи се около българското и световно предприемачество.