Начало / Новини / Събития / StartUP Конференция 2014 в Благоевград

StartUP Конференция 2014 в Благоевград

StartUP@Blagoevgrad2014

StartUP@Благоевград е двудневна конференция за предприемачество, която се провежда в Американски Университет в България за трета поредна година.

Целта на този ежегоден форум е да насърчи предприемаческия дух у младите хора, както и да ги събере на едно място с вече успели предприемачи, потенциални инвеститори и други млади и амбициозни студенти. На конференцията участниците ще имат възможност да чуят съветите на някои от най-успешните предприемачи в България и региона и да последват стъпките към стартиране на свой бизнес.

Гост-лекторите на форума StartUP са основателите на едни от най-успешните български компании, бизнес ангели, млади предприемачи, които са готови да предадат своя опит и познания на участниците в конференцията. Сред тях са: Борислав Стефанов, Георги Малчев, Христо Нейчев, Кирил Митов и Любомир Русанов. Вижте пълния списък с лекторите на StartUP Конференцията, тук.

Програмата на конференцията цели да запознае аудиторията със стъпките, по които трябва да премине един стартиращ бизнес и възможностите, които ни предлага бизнес средата в България.
Конференцията ще се проведе на 15-16 март в Американския университет в Благоевград. Билети могат да се закупят онлайн от официалния сайт на събитието.

Посетете сайта на StartUP Конференцията в Благоевград.


Автор: Редакторски Екип

Редакторски Екип
Редакторският екип на Entrepreneur.bg е съставен от млади, амбициозни и креативни хора. Целта му е да информира читателите на Entrepreneur.bg за интересните неща, случващи се около българското и световно предприемачество.