Начало / All / 3Challenge Seed (Сезон 4): Търсят се горещи стартиращи бизнеси!

3Challenge Seed (Сезон 4): Търсят се горещи стартиращи бизнеси!

3Challenge_seed_cover

Както вече голяма част от вас знаят, скоро стартира новият, четвърти сезон на предприемаческия турнир 3Challenge, организиран от най-големия клуб по предприемачество – Start It Smart. На път са да изтекат първите два месеца от състезанието, а с тях да свърши и етап Idea. След етап Idea следва етап Seed, в който в момента имате възможност да се включите със своя стартиращ иновативен бизнес.

Ако имате страхотен екип и уникална иновативна бизнес концепция? Имате толкова силен продукт/прототип, че първите ви клиенти не могат да му се наситят? Готови  сте да разкажете на света за вашата уникална визия и да преминете към следващата стъпка в развитието на вашия бизнес и неговата среда?
Включете се в надпреварата на 3Challenge Seed и ускорете развитието на вашия горещ стартиращ бизнес.

Кандидатствайте не по-късно от 7 юни! 

 

3Challenge е:

Турнир по предприемачество за иновативни бизнес идеи, организиран от най-големия клуб по предприемачество в България – Start It Smart. Целта на състезанието е да покаже как една идея може да еволюира в работещ и устойчив бизнес в рамките на 6 месеца. Турнирът е разделен на 3 етапа (Idea, Seed и Grow), съответстващи на 3 събития, които се провеждат на всеки 3 месеца. В момента е отворен прозорецът за кандидатстване на етап Seed.
Критериите по които ще бъдат избрани новите попълнения:

  • Сформиран екип – имате ли ВСИЧКИ хора/роли, които са ви необходими за развитието на бизнес проекта?
  • Ясна визия – иновативен ли е вашият бизнес? Можете ли ясно да опишете вашите визия, мисия и цели и подкрепени ли са те от търсенето на вашите потенциални клиенти?
  • Бизнес модел – имате ли ясна идея за това как ще правите пари? Имате ли изградена инфраструктура за продажби?

Степен на развитие – валидиран ли е вашият прототип (MVP) на базата на продажби/тестове с ИСТИНСКИ клиенти? (първите продажби ще бъдат считани за голямо предимство!)

 

Повече за 3Challenge:

Всичко започва с една идея – предприемачески турнир 3Challenge

 


Автор: Редакторски Екип

Редакторски Екип
Редакторският екип на Entrepreneur.bg е съставен от млади, амбициозни и креативни хора. Целта му е да информира читателите на Entrepreneur.bg за интересните неща, случващи се около българското и световно предприемачество.