Начало / All / София Тех Парк и Entrepreneur.bg подаряват 10 билета за BVForum

София Тех Парк и Entrepreneur.bg подаряват 10 билета за BVForum

SofiaTech_game_cover2

Много от вас вече знаят, че в София на 21-22 Май, ще се проведе Balkan Venture Forum – водещ регионален форум за инвестиции и иновации. Събитието ще събере на едно място десетки инвеститори от цял свят, с горещия предприемачески талант.

Sofia Tech Park и Entrepreneur.bg ви дават възможност да спечелите един от 10-те билета за двата дни на Balkan Venture Forum Sofia.

Как?

По време на Balkan Venture Forum, София Тех Парк ще участва в дискусията за новия тип работна среда. Тъй като част от проекта на София Тех Парк се предвижда да бъде инкубатор за стартиращи компании, ние искаме да разберем  „Как, според вас, ще изглежда работното място на бъдещето?“

*Очакваме вашите отговори като коментари под  ТОЗИ пост на нашата Facebook страница, до 16:00 на 17.05.2013 (Петък)

Update: Sofia Tech Park избра печелившите. Те са според Фейсбук имената им, както следва: 1.Pollyna A.; 2.Emil Gelev; 3.Georgi Ivanov; 4.Albena Geleva; 5.Svetla Dobreva; 6. Андрей Беленозов; 7. Silvia Mateeva; 8. Nikolay Ganchev; 9. Iliana Ilcheva; 10. Vanya Osmanlieva. Очакваме да ни изпратите три имена, имейл и телефон за връзка на m.dimitrova@sofiatech.bg и с копие на: dmilena@abv.bg. Ще ви уведомим по имейл как ще си получите билетите.

Ще спечелят най-интересните и креативни отговори. Разчитаме на вашия ентусиазъм и разчупено мислене 😉

Повече за София Тех Парк:

София Тех Парк е първият научен и технологичен парк в България, който ще започне да се изгражда през 2014 г. В резултат на проекта, в рамките на следващите три години трябва да заработи научна инфраструктура за над 20 млн. лв., в помощ на българския иновативен бизнес и да бъдат създадени около 40 000 кв. м нови и реновирани сградни площи, които да подслонят приложно-изследователски лаборатории, общ инкубатор, иновативни лекционни /образователни/ и дискусионни форуми, пространство за демонстрация на нови технологии, офисни площи и паркинг за автомобили.

Още за проекта:

  • Първият знаков проект на държавата, фокусиран върху развитието на иновациите, новите технологии и приложната наука;
  • Целта е създаването на виртуална и физическа среда, в която идеи с широка приложимост срещат разнородна подкрепа и възможности за практическа реализация;
  • Фокусът на парка ще бъдат информационните и комуникационните технологии, природните науки и зелената енергия;
  • София Тех Парк е и инкубатор, в който чрез научно-изследователските пробиви, с менторство от бизнеса, ще се формират продукти и технологии, от които печелят всички;
  • Съвместно с Техническия университет, Софийски университет „Св. Климент Охридски“, Медицински университет, Българска академия на науките и бизнес клъстъри, предстои да бъдат изградени изследователски лаборатории по информационни и комуникационни технологии, природни науки и биотехнологии и енергийни системи;
  • Дългосрочно проектът цели да подпомогне създаването на икономика на знанието.

Подобна статия: Развитието на София Тех Парк с Елица Панайотова

 

Повече за Balkan Venture Forum Sofia:

Balkan Venture Forum е най-големият форум за рисков и частен капитал в региона, създаден, за да улесни достъпа до финансиране, да подобри готовността на инвеститорите, да катализира иновациите в глобалния бизнес и да насърчи развитието на предприемачеството.

BkVF се осъществява от международната организация Balkan Unlimited и нейния филиал Balkan Unlimited Bulgaria.

Коорганизатор в България е BEIC.

Bulgarian Entrepreneurship and Innovation Cluster (BEIC) съществува, за да стимулира комуникацията и взаимодействието, насърчава единството и по-нататъшното разбиране на българската предприемаческа и иновативна общност. Клъстърът и неговите членове се опитват да дефинират и развият България като плодородна среда за иновативно предприемачество.

*Единствено отговори на въпроса, публикувани под публикацията във Facebook участват в избора на победители в играта.

 


Автор: Редакторски Екип

Редакторски Екип
Редакторският екип на Entrepreneur.bg е съставен от млади, амбициозни и креативни хора. Целта му е да информира читателите на Entrepreneur.bg за интересните неща, случващи се около българското и световно предприемачество.