Начало / All / Нова прожекция на „The Startup Kids“

Нова прожекция на „The Startup Kids“

nova_The StartupKids

Поради големия интерес NEXT-DC организира втора прожекция на документалния филм The Startup Kids. Как са започнали някои от най-интересните млади умове и какво е да се провалиш, и въпреки това да продължаваш да преследваш целите си, разказват хората зад платформи като Vimeo, SoundCloud, Dropbox, Kiip, InDinero, Foodspotting. Тя ще бъде на 15 май със свободен вход, но тъй като местата са ограничени, трябва да се регистрираш. Формата за регистрация е отново онлайн на http://goo.gl/8Pvdj.

Първата прожекцията събра бъдещи и настоящи предприемачи в betahaus. Сред присъстващите бяха както хората, които седят зад LAUNCHub, StartUP Foundation, компании като EA Games, FourPlus, CEED, Telerik и много медийни платформи като Under the line и U-LICA. Залата се напълни до максималния си обем – около 120 човека, включително и правостоящи, които също останаха до края.

NEXT-DC е агенция, вдъхновена от времето, в което е създадена. Ние вярваме в идеите, които имат силата да променят хората и обществото, както и в технологиите, които правят възможно тези идеи да стигнат до всички. За нашия екип бъдещето принадлежи на младите предприемачи и тяхната неизчерпаема енергия, които заедно трансформират света в по-хубаво и интересно място.

Представяме The Startup Kids, защото ни вдъхновява, амбицира и се припознаваме в героите му. Бихме искали да го споделим с вас.

Заповядайте в сряда, 15 май, от 19:00 в betahaus.
Вход – свободен.
Регистрирайте се ТУК.

Facebook страница на събитието.

Трейлър на филма

Снимки от първата прожекция

 new_TheStartupKids2

The Startup Kids


Автор: Редакторски Екип

Редакторски Екип
Редакторският екип на Entrepreneur.bg е съставен от млади, амбициозни и креативни хора. Целта му е да информира читателите на Entrepreneur.bg за интересните неща, случващи се около българското и световно предприемачество.