Начало / All / Следващият Demo Day на Eleven е в Лондон

Следващият Demo Day на Eleven е в Лондон

eleven_london2Първият Demo Day на Eleven мина. Той се състоя в The Roof – работното място на екипите. Единадесетте отбора представиха напредъка си пред над 100 технологични директори, бизнес ангели и няколко локални VC-та.

Интересната част идва тук. Миналият Demo Day е единият от двата, които ще се състоят за първата група отбори. Следващият Demo Day е на 23 Януари и ще се проведе в Google Кампуса в Лондон. Някои от отборите дори може да извадят късмет, като посетят Mountain View и презентират в щаба на Google, по време на Eleven демо деня в САЩ, следващата година.

Максим от Eleven споделя, че отборите се справят чудесно, прогресът им за тези няколко месеца е страхотен и продължават да се развиват добре.

Напомняме, че менторската програма на Eleven включва Springboard и Google като партньори. Отборите имат възможност да избират ментори, които да им помогнат в развитието на тяхната компания.

Ето и видео от презентациите на отборите на първия Demo Day:

 

Filement

Платформа, която предоставя директен достъп до потребителските файлове, независимо от това къде са те, през подсигурен, личен облак, достъпен от всяко устройство без нужда от синхронизация.

HintOrTwo

Онлайн музикална платформа, която комбинира музикални видеоклипове, текстове и превод в контекст, за да предостави безпроблемен и приятен начин на учене на чужд език.

Eventyard

Ново поколение платформа за откриване и менажиране на събития, за намиране и споделяне на развлекателни мероприятия, въз основа на интереси, препоръки и локализация.

MeisterPlus

Онлайн пазар за собствениците на жилища, за намиране на най-добрите професионалисти, за ремонт и изграждане на дома.

Sensika

Автоматизиране на извличането на действената интелигентност от разнородни външни и вътрешни източници и канали, предоставяне на съответните информационни потоци на служителите в компания.

Farmhopping

Преодоляване на пропастта между стопанства/ферми и градските хора, предоставяйки съвместно потребление и социална иновация в селското стопанство.

SoccerScout

Платформа за футболни агенти, професионални играчи и отбори, улесняване на намирането и тестването на таланти при минимален разход.

PlaygroundEnergy

Развитие на екологично чисти алтернативни енергийни устройства за детски площадки, позволявайки на децата да научат повече за глобалните ресурси и възобновяемата енергия.

Ulympix

Улесняване на онлайн състезания, като позволява на потребителите да се предизвикват, конкурират, и да гласуват в състезания на компании и НПО организации

KeenSkim

Един клик в браузъра е решение за получаване на моментни резюмета на новини и уеб издания, базирани на алгоритмична обработка.

LaKoketa

Осигурява дигитален гардероб и личен стилист за собствениците на мобилни устройства, което помага на потребителите да намерят перфектното облекло за всеки повод, въз основа на дрехите в техния гардероб.

 

Съвсем скоро ще ви запознаем отблизо с отборите, прогреса им и техните планове за бъдещо развитие.


Автор: Никола Янев

Никола Янев
Никола Янев е основател на Entrepreneur.bg, Президент на предприемаческата организация Start It Smart и организатор на събитията Sillicon Drinkabout Sofia. Пътува, чете, стартира и дава максимума от себе си. Вярва в доброто, хуманността и своите цели.