Начало / Новини / Събития / Предприемачите да се качат на ринга – The Ring Bulgaria

Предприемачите да се качат на ринга – The Ring Bulgaria

 The Ring Bulgaria

Предприемачеството, като цяло, съвсем спокойно можем да го сравним с боксов мач – на ринга си, бориш се с конкуренцията и в края на краищата побеждава боксьорът с най-добра техника, напредък в тренировките, сила, бързина и увереност, че може да победи.

Ако досега не сте излизали на боксов ринг, сега имате тази възможност. Контекстът е различен – ще презентирате стартъпа си, но частта, в която надпреварата е яростна, конкурентите свирепи и в един момент ринга се оказва тесен, съществува.

The Ring Bulgaria

Асоциацията на Българските Лидери и Предприемачи (ABLE*) има удоволствието да организира в България първия кръг на международното състезание Get in the Ring (GITR) в партньорство с Центъра по Предприемачество към Университета Еразмус в Ротердам. GITR, което е представено от три кръга и в него ще вземат участие 30 страни, е едно  от  най-престижните  и  отличителни събития  по  време  на Global Entrepreneurship Week (GEW).

Get in the Ring Bulgaria

Първи кръг

Първият кръг на състезанието, The Ring Bulgaria, бързо набра популярност сред българските предприемачески среди. Състезанието ще се състои  на  9ти  октомври  в залата VIVACOM Art Hall, София, а партньори са едни от най-дейните предприемачески организации в страната. Шест отбора от страната ще имат възможността да се борят за едно от двете места, които дават право на избраните отбори да продължат напред в следващия кръг. Благодарение на своите спонсори, и най-вече на основния – Cosmos Technology, организаторите ще изпратят по двама души от отборите победители на финалите в Ротердам за своя сметка, където ще им организират целенасочени срещи с инвеститори.

Втори кръг

На втория кръг международно жури ще избере осемте отбора, които ще представят своите идеи на Големия Финал.

Трети кръг

Трети  кръг  ще  бъде  по  време  на  Global  Entrepreneurship  Week  и  ще  се  проведе  в Ротердам на 22ри ноември. По време на събитието участниците ще имат възможност да  презентират  своите  идеи  пред  инвеститори  от  световен  клас, борейки се за финансиране в размер на €100,000  –  €1,000,000, и  да  генерират международна акредитация. Аудиторията ще се състои от инвеститори, изпълнителни директори  на  фирми,  бизнес  ангели  и  други  предприемачи,  където  ще  се  създаде благоприятна атмосфера за нетуъркинг.

Видео представящо финалите на състезанието в Ротердам

 

Кандидатствай за участие в състезанието The Ring Bulgaria

 

Чувството да виждаш такива нови инициативи в България е чудесно. Осмели се и излезеш на ринга! Entrepreneur.bg ще бъде там, за да следи качествените участници с перспектива за развитие. Може да бъдеш един от тях!

 

* Повече за ABLE: ABLE е неправителствена организация, създадена от участници в Програмата на Младите Български Лидери (BYLP). Мисията на ABLE е да насърчава развитието на активното гражданско общество, както и да подкрепя предприемачеството в България.


Автор: Редакторски Екип

Редакторски Екип
Редакторският екип на Entrepreneur.bg е съставен от млади, амбициозни и креативни хора. Целта му е да информира читателите на Entrepreneur.bg за интересните неща, случващи се около българското и световно предприемачество.