Начало / Новини / Събития / Апликационни прозорци / Презентирайте на ринга в стартъп състезанието „The Ring Bulgaria“

Презентирайте на ринга в стартъп състезанието „The Ring Bulgaria“

Get In The Ring Bulgaria

Какво е The Ring Bulgaria?

Асоциацията на Българските Лидери и Предприемачи (ABLE*) има удоволствието да организира в България първия кръг на международното състезание Get in the Ring (GITR) в партньорство с Центъра по Предприемачество към Университета Еразмус в Ротердам. GITR, което е представено от три кръга и в него ще вземат участие 30 страни, е едно  от  най-престижните  и  отличителни събития  по  време  на Global Entrepreneurship Week (GEW).

Първи кръг

Първи кръг е национален и представлява състезание за предприемачи, организирано от ABLE. Ще се проведе на 9ти октомври в София, България. Шест отбора от страната ще имат възможността да се борят за едно от двете места, които дават право на избраните отбори да продължат напред в следващия кръг. Всеки екип ще има 5 минути за презентация и 7 минути за въпроси и отговори. Двете най-обещаващи идеи ще бъдат избрани от жури и ще продължат към втори кръг. Благодарение на своите спонсори, и най-вече на основния – Cosmos Technology, организаторите ще изпратят по двама души от отборите победители на финалите в Ротердам за своя сметка, където ще им организират целенасочени срещи с инвеститори.

Втори кръг

На втория кръг международно жури ще избере осемте отбора, които ще представят своите идеи на Големия Финал.

Трети кръг

Трети  кръг  ще  бъде  по  време  на  Global  Entrepreneurship  Week  и  ще  се  проведе  в Ротердам на 22ри ноември. По време на събитието участниците ще имат възможност да  презентират  своите  идеи  пред  инвеститори  от  световен  клас, борейки се за финансиране в размер на €100,000  –  €1,000,000, и  да  генерират международна акредитация. Аудиторията ще се състои от инвеститори, изпълнителни директори  на  фирми,  бизнес  ангели  и  други  предприемачи,  където  ще  се  създаде благоприятна атмосфера за нетуъркинг.

Научете повече за The Ring Bulgaria: Предприемачите да се качат на ринга – The Ring Bulgaria

 

Видео представящо финалите на състезанието в Ротердам

Кандидатствай тук.

(краен срок 27 септември)

 

Презентациите ще бъдат на английски език, какъвто е и формата на цялото събитие.


Автор: Никола Янев

Никола Янев
Никола Янев е основател на Entrepreneur.bg, Президент на предприемаческата организация Start It Smart и организатор на събитията Sillicon Drinkabout Sofia. Пътува, чете, стартира и дава максимума от себе си. Вярва в доброто, хуманността и своите цели.