Начало / Новини / Събития / Апликационни прозорци / Презентирайте своя стартъп на TechCrunch’s Disrupt Europe 2013, Berlin

Презентирайте своя стартъп на TechCrunch’s Disrupt Europe 2013, Berlin

TechCrunch Disrupt e най-очакваната конференция на годината. Този октомври, на 26-ти и 27-ми в Берлин ще се проведе хакатон, а на 28-ми ще се проведе самата конференция, която ще разкрие новите отличаващи се стартъпи, въздействащи лектори, гости и още много на сцената. За повече подробности изгледайте видеото отдолу.

 

Български стартъпи могат да кандидатстват в следните надпревари и изложения:

 

Startup Battlefield

Основатели на компании и предприемачи ще имат възможност да открият своите млади и невиждани технологични стартъп компании на най-голямата технологична сцена, пред едни от най-големите иноватори, инвеститори и VC-та в технологичната общност. Наградата са 40 000 евро и желаната „Disrupt Cup“, медийно отразяване и нови отворени врати.

 

Startup Alley & Hardware Alley

„Стартъп Алеята“ е пълна със стартъпи в ранна фаза, които показват своя талант и технология на посетителите. „Стартъп Алеята“ представя редица вълнуващи компании, много от които лансират за първи път. Около 50 компании правят демо в понеделник и съвсем различни 50 го правят във вторник.

Повече за Startup Alley & Hardware Alley

Купете билет за Startup Alley & Hardware Alley

 

Повече информация за цялото TechCrunch’s Disrupt Europe 2013 събитие.


Автор: Редакторски Екип

Редакторски Екип
Редакторският екип на Entrepreneur.bg е съставен от млади, амбициозни и креативни хора. Целта му е да информира читателите на Entrepreneur.bg за интересните неща, случващи се около българското и световно предприемачество.