Начало / All / Спечелете два билета за Webit Digital Summit – Bulgaria 2013

Спечелете два билета за Webit Digital Summit – Bulgaria 2013

Static_webit_2013_baner

Webit Bulgaria Digital Summit е най-мащабното като присъствие и най-широко отразяваното събитие за дигитален маркетинг/реклама, технологии и предприемачество в България. Последното издание беше отразено в над 100 медии в България. Webit България освен образователен и бизнес форум е платформа за комуникация с най-големите рекламодатели (ИТ и маркетинг отдели на банки и застрахователни компании, автомобилни компании, фармацевтични компании, FMCG компании и др.), медии (социални, офлайн и онлайн), предприемачи и висши представители на държавната администрация.

Тази година събитието ще протече в два дни:

Webit България ДЕН 1: Webit Digital Summit

Webit България ДЕН 2: Webit Leaders of the Future

Вторият ден ще бъде изцяло фокусиран върху предприемачество. Някои от темите, които ще бъдат засегнати са:

  • създаване на продукт/услуга
  • бизнес развитие
  • финансиране
  • Local vs Global

webit_2013_new

Entrepreneur.bg и Webit Digital Summit – Bulgaria 2013, дават възможност на двама от нашите читатели да спечелят билети за двата дни на събитието. За тази цел е нужно да попълните формата по-долу и да ни кажете „От какво се определя успехът на един предприемач?“.

Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип пред камера, на 6-ти Април 2013 (Събота), вечерта. Записването приключва в 12:00 (на обяд) на 6-ти Април 2013 година. В рамките на кампанията ще бъдат раздадени два билета на двама различни човека.

 Победителите

Имената бяха изтеглени. Честито на победителите Александър Тенев и Спас Писов. Ще се свържем с тях възможно най-скоро, за да уточним подробностите. На останалите от вас пожелаваме успех за следващите наши игри. Подхранвайте предприемчивостта у вас и реализирайте идеите си!

 

ledership_728x90


Автор: Редакторски Екип

Редакторски Екип
Редакторският екип на Entrepreneur.bg е съставен от млади, амбициозни и креативни хора. Целта му е да информира читателите на Entrepreneur.bg за интересните неща, случващи се около българското и световно предприемачество.