Начало / За напреднали / Questers става Pwrteams

Questers става Pwrteams

изтеглен файл

Kомпанията завършва процеса по интегриране в Pwrteams и ще предоставя разширени бизнес възможности на клиентите си

 

Questers, една от водещите ИТ компании на българския пазар, отбелязва важна промяна след анонсираната през март т.г. интеграция с Pwrteams, водещ глобален доставчик на технологични решения. Questers завършва обединението с Pwrteams, част от групата Nortal, като българско подразделение, което ще предложи разширени бизнес услуги на клиентите си, както и нови кариерни възможности за квалифицирани ИТ и бизнес специалисти в страната. Последното развитие бележи оттеглянето на марката Questers от българския пазар в полза на Pwrteams.

Стратегическата интеграция между двете компании укрепва Pwrteams като бранд. Обединението е следващата стъпка в еволюцията на новото дружество и цели заздравяване на позициите на Pwrteams като ключов играч в сферата на иновациите и цифровите технологии в България.

Pwrteams стъпва на нашия пазар и с нови лого, визуална и бранд идентичност, както и обновен уебсайт на адрес www.pwrteams.com. „Силата на обединението“ е посланието, което Pwrteams отправя към своите клиенти и настоящи и бъдещи служители.

Паралелно с тези промени, след седемнадесет години всеотдайна работа в компанията, Александър Дрангажов, основател на Questers, се оттегля от поста си на управляващ директор. След успешното сливане, управлението поема Карел Саурвалт, който и преди интеграцията е начело на Pwrteams.

От името на целия екип на Pwrteams и от мое име благодаря на Александър за непоколебимата му подкрепа и ангажираност в изграждането на съвместната организация. Този приемствен процес е важен, за да можем смело да надграждаме постигнатото дотук.” – коментира г-н Саурвалт. ​
Ребрандирането на Questers няма да има негативно влияние върху качеството или мащаба на услугите, които компанията предлага на клиентите си. Напротив, очаква се то да подобри пазарното позициониране на организацията и да разкрие нови възможности както за клиенти, така и за ИТ таланти. Pwrteams очаква да продължи да заема челни позиции в изграждането и управлението на ИТ и инженерни екипи за клиенти от цял свят.

От компанията разкриват още, че въвеждат нова услуга. Pwrteams ще предлага услугата „Екип като услуга“ (TaaS) в отговор на пазарното търсене на проектно-базирани екипи. „Екип като услуга“ допълва основната дейност на Pwrteams – изграждане на специализирани „отдадени“ и дългосрочно интегрирани в клиентската структура екипи.


Автор: Entrepreneur Team