Начало / За напреднали / Jar Computers със специални предложения за корпоративни клиенти

Jar Computers със специални предложения за корпоративни клиенти

laptop-3877800_1280 (2)

Бързото развитие на технологиите през последните години изисква от българските компании да правят постоянни обновления на своя софтуер и хардуер. Те трябва да се справят със сложната задачата не само да поддържат актуализирани операционните си системи, приложения и драйвери, а и да изберат и закупят правилното оборудване за своите нужди.

Днес, когато производителността на труда се очаква да се повиши под влияние на бързо развиващия се изкуствен интелект, за работодателите е много важно да снабдят служителите си с компютри и лаптопи, които са надеждни и високопроизводителни, за да могат те да изпълняват задачите си ефективно и без проблеми по отношение на сигурността или съхранението на данни.

На помощ на българския бизнес в тази ситуация идва технологичната компания Jar Computers, която оптимизира процеса по доставка на компютърна техника, периферия и консумативи. Фирмата има над 25-годишен опит и портфолио с над 200 000 продукта. Специализиран в обслужването на корпоративни клиенти, екипът ѝ се грижи за интегрирането на новите технологии в организациите, с които работи. Основана през септември 1994 г., днес JAR Computers е един от лидерите на пазара за потребителска техника и софтуер. Компанията предлага и отстъпка към служителите на своите бизнес клиенти, пазаруващи за лични нужди.

Сред тях са както популярни у нас фирми като „Хаос Груп“- носител на награда „Оскар“ за технологични постижения, „Сега Блек Сий“ – един от най-големите разработчици на компютърни, „Дронамикс“ – първата в Европа компания за карго превози с дронове, Телерик, Алтерко роботикс, Campus X, така и много чужди софтуерни компании като Фадата, Немечек, Прогрес софтуер и др.

Значими български институции като Министерският Съвет, Народното събрание, Администрацията на президента на България, Софийски градски съд, ДАТО, Министерството на земеделието и храните и Народната библиотека също разчитат на продуктите на JAR Computers.

“Всички те ни се довериха в дългосрочен план и с наша помощ оптимизираха процеса по доставка на компютри и лаптопи, периферия и консумативи в компанията. Повишиха ефективността и конкурентността си чрез бързо внедряване на новите технологии и достъп до качествени сервизни услуги” – споделя Рашко Костов, управител на фирма JAR Computers.

Богатият асортимент от продукти (над 200 000) на компанията включва хардуер, софтуер, компютърна техника, мрежово и офис оборудване, компоненти, периферия и принтери, електроника, електроуреди, телефони, игри, играчки, охранителна техника, консумативи и много други.

От JAR computers предлагат също сервиз и цялостна гаранционна и извънгаранционна поддръжка на различен вид техника. С изгодните си цени и персонален консултант, компанията се стреми да осигури на своите корпоративни клиенти спокойствието, от което се нуждаят, за да се фокусират върху бизнеса си.

Наскоро компанията стартира и своя Зелена програма, предоставяйки безплатно многогодишно дръвче за засаждане като подарък към всички онлайн поръчки на стойност над 300 лева. Това е поредната стъпка от дългосрочната политика на компютърната фирма за развитие на ESG (екология, социални дейности и корпоративно управление).


Автор: Entrepreneur Team