Начало / Любопитно / На българския пазар вече се предлага професионална почистваща техника за бизнес нужди

На българския пазар вече се предлага професионална почистваща техника за бизнес нужди

Provacuum3

Често казват, че българският пазар е малък за определени браншове, но всъщност всеки бизнес има своето място и поле за развитие. Освен това има възможности за износ, което увеличава производителността и финансовата стабилност. А от друга страна не са малко инвеститорите, които градят бизнеса си в България, което дава на редица сектори да разполагат и използват продукти и услуги от чуждестранни организации. Ето защо вече и на българският пазар се предлагат иновативна професионална почистваща техника, както за бизнес нужни, така и за частни домакинства на високо ниво, с доказали се на европейския пазар компании.

Иновативните почистващи системи и индивидуалните решения са винаги предпочитани и именно затова Provacuum  е оторизиран представител на водещи лидери като Wirbel – високоефективна професионална подопочистваща техника,  като прахо и водосмукачи, промишлени прахосмукачки, еднодискови машини, екстрактори (те вакуумират, измиват и изсушават всички видове текстил, тапицерия и меката мебел), парогенератори, скрубер сушилни – подопочистващи машини и най-новата серия Tool Pro мокри и сухи прахосмукачки с иновативно използване на електрически или пневматични инструменти, даващи висококачествена оптимизация на работата на майстори, монтажници, производители. TRUVOX английските машини за пране на мокети, килими и тапицерии, най търсени в хотелският сектор. Liber професионални италиански препарати с процедурите за самоконтрол на HACCP за максималната удовлетвореност на клиентите да бъде гарантирана чрез постигане на висок стандарт за качество. DU-PUY индустриални прахосмукачки, тяхната технологична иновация в почистването чрез вакуум засмукване е предпочитана сред фирми и производствени цехове в цял свят. Особено полезни и необходими са почистващите Индустриални трифазни прахосмукачки за изсмукване на твърди материали, прах и течности при тежки и непрекъснати приложения.

Целта на  е да изгради взаимоотношения като лоялен партньор, като влага новаторски подход, гаранционна поддръжка, професионални консултации и не на последно място държи на основния си приоритет – безопасността. Мисията на компанията е да доставя индустриални вакуумни системи, но и да предоставя сглобяване на индивидуални решения за ефективност и производителност. Целта е да се улеснят операциите по почистване и дезинфекция с висококачествени продукти, изготвяне на индивидуални решения на базата на дългогодишен и професионален опит за необходимите процедури с висок стандарт на качество и същевременно се насърчават иновациите за качествено производство. Приоритет са високото качество и безопасността, за да се гарантира по – добра ефективност.

Компанията е изградена от професионален и мотивиран екип, предлагащ широк спектър от професионална и индустриална почистваща техника – подопочистваща техника, прахосмукачки, препарати, машини под наем, аксесоари – маркучи, накрайници, четки, смукателна тръба, резервоари, държачи, амортисьори, дискове, вложки, батерии, гуми, зарядни устройства, филтри и други, пневмотранспорт на насипни материали и изграждане на централни вакуумни системи. Получавате следгаранционна поддръжка, необходими части и консумативи. 

Ефективност, професионализъм, качество са само част от компонентите, които хората търсят, за да се доверят на продукт или услуга и това трябва да бъде в основата на предлаганите възможности от фирмите от различни сектори, за да изградят успешен стабилен бизнес на българския и на международния пазар.


Автор: Entrepreneur Team