Начало / All / Броени дни за кандидатстване за фонда LAUNCHub

Броени дни за кандидатстване за фонда LAUNCHub

LHНапомняме ви , че до 6 януари предприемачи от България и региона могат да кандидатстват за финансиране в рамките на 30 000 евро

Предприемачите, които търсят финансиране за своята технологична идея имат все още няколко дни до 6-ти януари 2013 г. да кандидатстват за Акселераторската програма на фонда LAUNCHub и да получат 30 000 евро срещу дялово участие в компанията си.
Кандидатстването се осъществява чрез попълване на онлайн въпросник на сайта на
LAUNCHub (www.launchub.com), който засяга основни теми около екипа, потенциала и прогреса на бизнес идеята. След приключване на този процес, кандидатите получават обратна връзка в рамките на две седмици. Пре-селектираните биват интервюирани и ако отговорят на първоначалните изисквания за финансиране биват поканени на т.н.
Long Weekend, планиран за началото на февруари. В края на този “дълъг уикенд”, след работа с екипите и т.н. pitching или представяне на тяхната бизнес идея в рамките на няколко минути, Инвестиционния комитет на LAUNCHub избира кои проекти да бъдат финансирани.
Самата Акселераторска програма се очаква да стартира в средата на март 2013 г., а процеса за кандидатстване е отворен за екипи от България и региона с идеи в сферата на Информационните и комуникационни технологии. Освен финансиране, одобрените екипи участват и в менторската програма на LAUNCHub, която цели да осигури по-бърз растеж на компаниите, чрез споделяне на опит и откриване на нови партньорства. При одобрение за Акселераторската програма и постигане на бързи резултати, стартиращите бизнеси могат да получат и последващо финансиране до 200 000 евро.

Още за LAUCNHub:


Автор: Редакторски Екип

Редакторски Екип
Редакторският екип на Entrepreneur.bg е съставен от млади, амбициозни и креативни хора. Целта му е да информира читателите на Entrepreneur.bg за интересните неща, случващи се около българското и световно предприемачество.