Начало / За напреднали / Конференцията “Крипто Революция” води най-влиятелните световни крипто експерти в България

Конференцията “Крипто Революция” води най-влиятелните световни крипто експерти в България

CryptoRevolution

Мащабното събитие, посветено на Биткойн, събира над 700 блокчейн ентусиасти от страната

 

Конференцията “Крипто Революция” води най-утвърдените имена в крипто индустрията от цял свят на родна почва. Събитието ще се проведе на 15.10.2022 г. в Inter Expo Center, София и ще събере над 700 крипто и блокчейн ентуасиасти от страната. Мисията на “Крипто Революция” е да превърне България в гореща точка на картата на световната крипто индустрия и ще засегне най-горещите теми като ролята на институциите в крипто пазара, връзката между биткойн и макроикономиката, криптовалутите по време на война и криза, и иновациите в технологията.

Конференцията “Крипто Революция” води в България най-влиятелните експерти в биткойн света, сред които: Джеф Бут, сериен предприемач и автор на “Цената на утрешния ден”, Грег Фос, биткойн стратег и експерт с дългогодишен опит в облигациите и търговията на дълг. Панелисти в конференцията ще бъдат и Натали Брунел, журналист и водещ на американския подкаст Coin Stories, Кнут Сванхолм, автор на “Всичко разделено на 21 милиона“, Джонс Бехари, основател на Bitcoin Design, Джеймс Лавиш, хедж фонд мениджър и основател на Looking Glass Education, и Пиер Корбин – писател, режисьор и продуцент на документалния филм с редица международни награди “The Great Reset and the Rise of Bitcoin”.

Събитието “Крипто Революция” ще срещне аудиторията си и с утвърдени крипто експерти в България, сред които Сребрин Ватралов, предприемач, основател на Grabo и биткойн ентусиаст, Георги Манолов, мениджър “Бизнес развитие” в Nexo и издател на “Стандартът Биткойн”, Николай Делчев , бизнес консултант както и още много други познати лица в света на дигиталните финанси.

Повече информация за събитието и програмата можете да намерите на официалния сайт на “Крипто Революция”: http://conference.cryptorevolution.bg/

Мащабното събитие дава възможност за среща с едни от големите имена в крипто света, биткойн ентусиасти и инвеститори. Билети могат да бъдат закупени от Bilet BG, официален партньор на конференцията: https://bilet.bg/bg/events/kripto-revoliucia/3423.


Автор: Entrepreneur Team