Начало / Новини / Водещи маркетинг експерти и собственици на бизнес на петата онлайн Facebook Kонференция 2021

Водещи маркетинг експерти и собственици на бизнес на петата онлайн Facebook Kонференция 2021

Facebook_конференция_2021_1200x628

За 5-та поредна година, на 27 ноември (събота), ще се проведе най-голямото събитие за Facеbook & Instagram в България, по време на което стотици маркетинг специалисти и собственици на бизнес ще научат всички новости и промени в платформите.

Над 6 000 души се записаха за миналогодишното онлайн издание, от които над 2 000 гледаха събитието на живо през целия ден.

Тази година Facebook конференция 2021 отново ще е онлайн. Организаторите са подбрали 13 лектори от големи компании, които са едни от най-опитните специалисти по дигитален маркетинг в България, които ще споделят своите работещи практики и подходи от личния си професионален опит.

В рамките на седмица са се записали над 500 души, които с нетърпение очакват конференцията, за да се възползват от актуалните теми и да ги приложат успешно в своите бизнеси и проекти.

Тъй като интересът за събитието е голям, организаторите ни предоставиха промо код за 15% отстъпка, който нашите читатели ще могат да използват.

Промо код: F5INV

Какво ще научите на Facebook Бизнес Конференция 2021?

“Предвид все по-наложителната дигитализация на бизнесите желаещите за развитие в сферата на дигиталния маркетинг се увеличават значително. Поради тази причина ние с радост организираме подобен тип събития, които да предоставят стойностна, актуална и най-вече приложима информация за две от най-използваните социални мрежи в света – Facebook & Instagram. Целта на нашата конференция е да бъде най-практическото събитие в България. Това е причината да каним водещи експерти, които да споделят директни примери от своите усешни бизнеси” – споделя Стилиян Запорожанов,  Онлайн предприемач, Facebook специалист и Организатор на събитието.

Темите за конференцията са подбрани и съобразени с актуализациите в социалната мрежа и новостите от света на маркетинга. Лекциите са изцяло практически насочени с реални примери и тактики, споделени от лектори с дългогодишен практически опит, знания и професионализъм.

Теми на конференцията:

⇒ Промени и новости във Facebook

⇒ Настройка на Facebook CAPI

⇒ Анализ и оптимизация след iOS14

⇒ Стратегии и съвети за E-commerce

⇒ Стратегия с магнит за B2B бизнеси

⇒ Фуния за скъпа услуга

⇒ Новости и тенденции в Instagram

⇒ Как да привлечем първите 10,000 последователи

 

Повече информация за билети, лектори и програма на конференцията може да научите, като кликнете тук: https://f5.digitalpro.bg/


Автор: Entrepreneur Team