Начало / Новини / Huawei P40 lite в комплект с аксесоар по избор предлага Теленор през февруари

Huawei P40 lite в комплект с аксесоар по избор предлага Теленор през февруари

HUAWEI P40 lite в комплект с аксесоар по избор е още едно атрактивно предложение на Теленор през февруари. До 28 февруари всички клиенти на оператора, които закупят този модел смартфон, ще получат с него и аксесоар.
Кампанията е добра възможност за получаване на смартфон на най-достъпната за съответния клас и възможности цена, заедно с още едно устройство по избор.

Сред предимствата, с които HUAWEI P40 lite впечатлява, са батерия с капацитет, който позволява цял ден интензивна работа, игри или гледане на клипове, четворна камера за широкоъгълни и ултраширокоъгълни снимки, както и на такива със замъглен фон или заснети от много близко разстояние, нощно селфи за зашеметяващи нощни снимки, а също и бързо зареждане 40W – до 70% за 30 минути.

Аксесоарите, между които клиентите на Теленор могат да избират, закупувайки HUAWEI P40 lite, са смарт гривна HUAWEI Band 4, смарт гривна RIVERSONG Wave S Band, колонка HAMA SnapDrop BT Speaker и раница HUAWEI Backpack Swift CD60.

От промоционалните условия могат да се възползват всички клиенти на Теленор – както частни, така и бизнес, при сключване на договор за 24 месеца с плановете Tотал+ и Business Total, при покупка в брой и на изплащане.

За пълноценното използване на HUAWEI P40 lite и предложените аксесоари допринася и мрежата на Теленор – през ноември 2020 г. за трети пореден път Теленор взе сертификата Best in Test за качество на мрежата на международната компания за измерване на мобилни мрежи umlaut.

Пълна информация за специалните предложения и други продукти и дигитални услуги на Теленор е достъпна на www.telenor.bg , чрез обаждане на номер 123, както и във всички магазини на оператора.

 


Автор: Entrepreneur Team