Начало / Новини / Теленор предлага избрани смартфони в комплект със смарт гривни или безжични колонки

Теленор предлага избрани смартфони в комплект със смарт гривни или безжични колонки

 
Избрани смартфони от каталога на Теленор ще бъдат предлагани от оператора в комплект с умни устройства, на атрактивни цени. Сред устройствата попадат селекция от смарт гривни и безжични колонки.

Предложението е валидно до 31 декември в търговската мрежа и онлайн магазина на Теленор и при покупка на смартфон с тарифни планове Тотал+. От предложението могат да се възползват частни и бизнес клиенти при преподписване или сключване на нов договор за мобилни услуги.

Смартфоните Huawei P Smart 2021, P40 lite, P40 Pro и P40 Pro Plus от Теленор се предлагат със смарт гривната Huawei Band 4. Смарт гривната Samsung Galaxy Fit 2 е в комплект със смартфоните Samsung Galaxy S20, S20 Plus и S20 Ultra, както и моделите Samsung Galaxy Note 20 и Note 20 Ultra. В комплект със смартфоните Samsung Galaxy A51, A71 и S20 FE е гривната Riversong Wave S Band.

Nokia 2.4 и 3.4, Motorola One Fusion Plus, Xiaomi Redmi 9 и Redmi Note 9 са моделите смартфони, които Теленор предлага в комплект с тонколонката Hama SnapDrop.

До 31 декември Теленор предлага предлага двойни мегабайти за целия срок на договора с планове плановете Тотал+ 26.99 и по-високи, при подписване на двугодишен договор. Двойните мегабайти са валидни за първите 24 месеца от сключване на договора на територията на България.

Пълна информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 0800 900 55 в делнични дни между 9:00 и 18:00 часа, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори.


Автор: Entrepreneur Team