Начало / Новини / Оранжеви седмици с отстъпки във VIVACOM

Оранжеви седмици с отстъпки във VIVACOM

 

Над 100 устройства ще се предлагат на по-ниски цени до края на месеца

 

До края на ноември в онлайн магазина и в цялата търговска мрежа на VIVACOM клиентите могат да се възползват от над 100 устройства на специални по-ниски цени. В оранжевите седмици са включени разнообразни модели от различните категории – смартфони, смарт часовници, смарт аксесоари, таблети и смарт устройства с атрактивни отстъпки, както и други специални предложения.

Промоционалните цени са валидни при сключване на нов договор или подновяване на текущ, или закупуване на устройството в брой или на изплащане.

 

Клиентите избрали да зарадват себе си или близките си със смартфон от VIVACOM се възползват не само от отстъпка на устройството, но и получават Smart план с до 10 пъти повече мегабайти за първата година. Част от смартфоните включени в оранжевите седмици са Samsung Galaxy Z Fold 2, Xiaomi Mi 10, Huawei Mate XS, Huawei P40 lite, Sony Xperia 10 II, Motorola Edge+, REALME C3, Nokia 2.4 и др.

 

От таблетите с отстъпка в магазините и онлайн на сайта могат да бъдат закупени Samsung Galaxy Tab S7, Galaxy Tab A7, LENOVO YOGA SMART TAB, Prestigio Q Pro 8 и др. в комбинация с план и-Traffic с до 10 пъти повече МВ за свободно сърфиране в интернет през цялата първа година.

 

В оранжевите седмици е включено и голямо разнообразие от смарт часовници, безжични слушалки и колони, външни батерии и други смарт и традиционни аксесоари.

 

Повече информация за устройствата част от оранжевите седмици можете да намерите в магазините на VIVACOM в цялата страна и в онлайн магазина.


Автор: Entrepreneur Team