Начало / All / Един невероятен млад предприемач се нуждае от вас

Един невероятен млад предприемач се нуждае от вас

kamen1

Това е Камен.

Той е на 24. Той  решил да дава възможност на всеки да се осмели да реализира мечтата си. Камен завършва архитектура и паралелно с това стартира собствена компания. Остава в България. Започва да мечтае. Мечтите му обаче не са егоистични, в тях има място за много хора и техните идеи. Така става председател на фондацията StartUP, която подкрепя хората да осъществяват идеите си. Или с други думи, той помага на всеки, решил да направи първите най-трудни крачки. Прави го доброволно защото вярва в мечтите.

Всичко започва с безобидна инфекция на крака.

След митарстване из столичните клиники Камен се сдобива с диагноза и ужасна констатация – засегнатият пръст трябва да бъде ампутиран. Разбира се, болестта е рядка, изключително рядка и се казва Сарком на Юинг. Тази форма на рак засяга  костите, меките тъкани и се разпространява за дни. Тя обаче засяга и нещо много по-голямо. Саркомът инфектира човешкия дух. Знаете ли, Камен мечтае да построи сграда в космоса. Болестта обаче го приковава към земята. А всички знаем колко боли когато умира мечта.

Камен обаче не престава да търси звездите. Както и да търси начин за победа над рака. Лечението е възможно, има клиники в Израел и Франция, които предлагат успешни терапии. Затова надеждата му не е мъждукащо пламъче. Тя е твърда увереност, че нещата ще бъдат доведени до край… До единствения възможен край – пълно оздравяване.

Помогни на Камен

 


Как да помогнеш на Камен:

Камен има нужда от всичката помощ, която можеш да му осигуриш. На практика можеш да помогнеш по няколко начина:

  • Чрез финансово дарение – лечението на рак е луксозна стока в днешния свят. Помогни на Камен да си купи живота!
  • Чрез споделяне – сподели нашия сайт, видеото ни или твой собствен призив. Колкото повече хора знаят за Камен, толкова по-сигурно, е че ще успеем!
  • Чрез помощ – ако искаш, можеш да се включиш с доброволния си труд да помогнем на Камен. Пиши ни на info@kamensarafov.com.

 

Личната сметка на Камен:

IBAN: BG65FINV915010BGN0CU9U
BIC/ SWIFT: FINVBGSF
Титуляр: Камен Руменов Сарафов

Дарение през PayPal:

Можете да направите дарение през 

Банкова сметка за набиране на средства:

Първа Инвестиционна Банка / First Investment Bank

BGN: BG 34FINV91501315730309
EUR: BG 66FINV91501315730315
USD: BG 82FINV9150 1315 730318

Swift / BIC Code: FINVBGSF
Титуляр: Kamen Rumenov Sarafov

Камен не е медийна звезда, той е човека до вас. В автобуса, киното или на купона. И е толкова истински, колкото се чувстваме ние самите. Подайте му ръка, така помагате на самия живот. Защото той се е заел да сбъдва мечти. Нашите мечти!

 

Повече информация за Камен – http://kamensarafov.com/

Facebook страница – https://www.facebook.com/helpkamen


Автор: Никола Янев

Никола Янев
Никола Янев е основател на Entrepreneur.bg, Президент на предприемаческата организация Start It Smart и организатор на събитията Sillicon Drinkabout Sofia. Пътува, чете, стартира и дава максимума от себе си. Вярва в доброто, хуманността и своите цели.