Начало / Новини / Тенденции при онлайн пазаруването на еко перилни и почистващи продукти

Тенденции при онлайн пазаруването на еко перилни и почистващи продукти

81149584_1737341269733768_7143971188228751360_n

 

В крак с последните тенденции, търсенето на ефективни и екологични перилни препарати нараства с всеки изминал ден. А какво може да бъде по-удобно от закупуването им по интернет, където освен, че имате възможността да ги поръчате само с няколко клика, лесно и удобно можете да направите сравнение между предлаганите от различни сайтове почистващи препарати.

 

EcoEgg България предлага съвременно, удобно и екологично решение за всеки дом. Яйцето за пране, което можете да закупите от сайта, притежава няколко предимства пред другите средства за пране пред класическите перилни препарати. Докато екологичният препарат всъщност малко прилича на обикновен прах за пране, то яйцето си прилича точно на това – на яйце. Самото EcoEgg не пере. Магията се случва, благодарение на малките перлички, които са скрити в опаковката от рециклирана пластмаса.

 

Технологията всъщност е подобна на тази, използвана някога от нашите баби, които са прали дрехите на реката, намокряйки всяка дреха във водата и търкайки я след това енергично върху гладък камък. Същото нещо се случва и в пералнята с помощта на перлите в яйцето. Те представляват камъчета от два вида минерали, единият от които турмалин, които по естествен начин образуват пяна, която прониква в тъканите и спомага за отстраняването на петната. Така прането ви по съвсем естествен и екологичен начин излиза меко и пухкаво, без нужда от омекотител. 

 

През последните месеци EcoEgg България отчита ръст в продажбите на своя основен продукт, а именно яйцето, което ви представихме. С него можете да перете цели 70 пъти в рамките на 4 месеца или това са 210 пранета за една година и 720 – за три. Доста повече от стандартните опаковки перилни прахове, които се предлагат на пазара. Замърсяванията се премахват още с първото пране, а дрехите се ароматизират нежно и деликатно, с което можете да избегнете алергичните реакции на членовете от семейството ви, които са чувствителни към силните аромати. EcoEgg е много удобно за използване, защото се поставя директно в барабана на пералнята, не се разтича или разпилява, не трябва да го отмервате със специална капачка, както течните препарати и омекотители. 

 

Ароматизирането се постига, чрез натурални масла, а същевременно екологичният продукт е и много икономичен, тъй като едно яйце може да ви бъде достатъчно от три месеца до три години, в зависимост от опаковката, която ще изберете.

 

EcoEgg не съдържа вредни съставки – в яйцето има само и единствено минерали, което го прави съвсем безвредно и за околната среда, а освен това с него пестите и енергия, тъй като прането се извършва при ниска температуро – от 30 до 60 градуса. Всъщност при оптималния избор на яйце, едно пране ще ви струва около осем стотинки, а възможността да перете по този чист и екологичен начин цели три години далеч не е за пренебрегване за всяко домакинство, особено, ако то включва и малки деца, които поради възрастта си са толкова чувствителни към част от химическите съставки на стандартните перилни препарати и омекотители. Продуктът е изключително подходящ за бебета, малки деца и хора с алергии и проблемна кожа и има множество награди, сред които отличие за иновации от английската кралица.

 

EcoEgg е не само съвременна тенденция, която можете да препоръчате на своите приятелки, а чист, природосъобразен продукт, от който са доволни 99% от закупилите го клиенти на компанията. Всъщност мисълта за екологичен и природосъобразен начин на живот е мотото на нашия век. Тази тенденция се налага все по-масово, а всеки ден пресата и медиите ни заливат с новини за плачевното състояние на природата и нуждата да предприемем категорични мерки за опазването й, за да не унищожим планетата, на която живеем. EcoEgg може и да не е универсалното решение на всички наболели екологични проблеми, но несъмнено е стъпка към здравословен живот с грижа към заобикалящото ни среда. Яйцето е удобно за използване, икономично и екологично чисто, а същевременно не отстъпва по нищо на познатите ви перилни и почистващи препарати, така че, ако искате де се присъедините към стотиците доволни клиенти, направете своя избор още днес.

 


Автор: Entrepreneur Team