Начало / All / 6 изненадващи начина чрез които да направите първата си онлайн продажба (Инфографика)

6 изненадващи начина чрез които да направите първата си онлайн продажба (Инфографика)

Стартирали сте нов онлайн магазин, но имате проблем с продажбите? Не сте сами. Много други онлайн магазини имат същия проблем.

В WooGuru редовно питаме читателите си кой е най-големият проблем, който срещат и постоянно получаваме следния отговор: “Отворих нов онлайн магазин, но никой не купува, какво да правя?”

Tази инфографика включва шест начинa, чрез които можете да направите първата си електронна продажба. Добрата новина е, че дори не е нужно да имате голям трафик на сайта си, тъй като повечето от методите разчитат на директна връзка с клиента.

Можете да започнете тестването им в деня, в който стартирате новия си електронен магазин.

Ако искате да подходите по-стратегически, създадете таблица, на която да проследите колко продажби сте получили от всеки един от методите. Когато приложите тази тактика ще можете да се поучите от резултатите и да продължите да прилагате методите, които са били най-ползотворни.

Моля, чувствайте се свободни да споделите с нас в секцията за коментари в долната част на страницата, ако сте опитали някой от тези методи. Също така не забравяйте да споделите как те са проработили за вас.

6 изненадващи начина, чрез които да направите първата си онлайн продажба (Инфографика)

Инфографиката е базирана на тази цялостна електронна книга – 7 Not-so-typical Ways To Make Your First eCommerce Sales


Автор: Калоян Янкулов

Калоян Янкулов
Калоян Янкулов е предприемач-любител. За последните години той стартира различни проекти, някои от които: дигитално студио в Англия (Enblaze.co.uk); сайт, който помага на хората в София да отдават и наемат жилища по-лесно и по-сигурно (Cozy.bg) и последният му проект - MenGear.bg, онлайн магазин за ентусиастите, обсебени от уникални и автентични джаджи, играчки и други нестандартни продукти. През свободното си време Калоян чете или тренира във фитнес залата.