Начало / All / Какво да подарим на един предприемач за Коледа? (Част 2)

Какво да подарим на един предприемач за Коледа? (Част 2)

Празниците наближават, но все още се чудите какво да подарите на любимия предприемач? Тук ние идваме на помощ, като и тази година ви даваме няколко добри предложения за подаръци, които да подарите на неуморимия бизнесмен.

Както миналогодишните ни предложения, така и тези са практични подаръци, които ще влязат в употреба на един бизнес собственик. Подбрали сме по нещо за бюджета на всеки, така че да няма предприемачи без подаръци по Коледа : )

Слушалки

Слушалки

Качествен чифт слушалки винаги са високо оценени от един човек, който прекарва голяма част от времето си в разговори по телефона или по Skype. В същото време кристалният звук на любимата песен всеки път повдига настроението. В зависимост от марката и качеството на звука, цените на слушалките в технологичните магазини започват от 20.00 лв. и могат да достигнат няколко стотин лева.

Външна батерия за смартфон

Външна батерия за смартфон

Случвало ви се е неведнъж батерията на смартфона ви да се изтощи в най-важния момент, в който имате да направите още редица обаждания или да напишете няколко имейла. Добро решение в такъв момент е външна USB батерия, която съдържа енергия, за да напълни поне 50% от вашия смартфон. Цените започват от 19.00 лв. в български онлайн магазин.

Бюро IKEA BEKANT 

Това бюро прави абсолютна революция в начина, по който използваме подобни вещи. Правилната позиция на тялото при работа е много важна както за здравето, така и за това да сте продуктивни. Всеки предприемач би оценил бюрото BEKANT, с чиято автоматична електронна регулираща функция може да избира височината на плота, като по този начин позволява работа в седнало и дори изправено положение. Цените започват от 250.00 лв. в ИКЕА.

Луксозен визитник

Луксозен визитник

През ръцете на предприемача минават стотици визитки на година. Независимо дали дава или получава визитна картичка, човекът на който подарите добре изглеждащ визитник ще ви бъде благодарен за улеснението. Избягвайте ярките цветове и търсете класическото черно, тъмно кафяво, сиво или тъмно синьо. При материалите можете да проявите креативност – кожа, дърво, плат, карбонови влакна. Цените на един добре изглеждащ визитник започват от 15.00 лв.

Nike+ FuelBand

nike_fuel band

Това е специален подарък за физически активният предприемач. Гривната Nike+ FuelBand следи вашата физическа активност през деня и ви мотивира да постигнете предварително зададена от вас цел. Устройството се свързва с вашия смартфон, като там получавате допълнителна детайлна статистика за активността ви през деня. Основната идея на гривната е да ви мотивира да постигате по-висока активност, да спортувате и да се движите. Цените започват от 99.00 долара от официалния сайт на Nike.

Електронен четец за книги

Електронен четец за книги

Електронните книги все по-често са предпочитан начин за приемане на информация. Поради тази причина добър подарък би бил електронен четец за книги, на който могат да се съхраняват десетки издания наведнъж. Можете да намерите различни по характеристика четци в магазините за техника, както и онлайн. В зависимост от марката, цената варира. Качествен четец би струвал около 200.00 лв. в българските магазини за техника, както и онлайн.

Подаръчен ваучер

Подаръчен ваучер

Ако все още сте в задъдена улица с идеята за подарък, подаръчните карти може би са вашето решение. Освен това те дават известна свобода на избор на човека, на когото подарявате. В България големите магазини предлагат подобни карти на различна стойност – 10лв., 20 лв., 50 лв. Вие само трябва да изберете магазина, чиято карта ще купите –  техника, книжарници, онлайн магазини, iTunes и дори Startbucks предлагат подобни подаръчни ваучери. Цените са гъвкави и започват от 5.00-10.00 лв.

Това бяха нашите предложения. Очакваме в коментарите да прочетем за коледните идеи, които междувременно са ви дошли на ум! Вие сте! : )

Cover Picture credit: Janet Ramsden; Picture 1 credit: Red Touch Media
Picture 5 credit: William Hook; Picture 6 credit: Jules Holleboom

Автор: Редакторски Екип

Редакторски Екип
Редакторският екип на Entrepreneur.bg е съставен от млади, амбициозни и креативни хора. Целта му е да информира читателите на Entrepreneur.bg за интересните неща, случващи се около българското и световно предприемачество.
 • Тодор Г

  Аз предлагам ваучер за google adwords за да си популяризира начинанията :)

  Ще е интересно да се видят какви други ваучери/абонаменти/акаунти за стартъпи могат да се подарят по повода.

  • Екип

   Да, всякакъв вид ваучери за онлайн услуги са добре дошли. Adwords и Facebook имат ваучери.
   Странен е фактът, че Dropbox няма начин, по който да подариш повече място на някой.